Колку и како се провоцирате?

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.157
Поени од реакции
18
Po priroda ne sum nekoja sto se vadi od koza lesno,bas naprotiv tesko moze nekoj da me iznervira onaka bas epten,smirena sum i gledam sekogas nekoja nervozna situacija da ja zavrtam na zezanje,ama se slucuva i da se iznerviram i togas usite mi curat:nerv:...i togas begajte od mene ..hohohoh:vozbud:

Член од
27 септември 2007
Мислења
1.028
Поени од реакции
440
Може да се испровоцирам и тоа може да ме извади од контакт однесувањето на луѓето малограѓанството само тоа ништо друго!

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Многу тешко дозволувам да ме испровоцира нешто.
Свесен сум за самиот себеси,дека во такви случаи,станувам многу нервозен,поради провокацијата,али првенствено поради тоа што сум дозволил самиот себеси да се спуштам на нечие ниво и да дозволам дотичната будала да ме нервира.
Затоа,настојувам да бидам смирен во било каква ситуација,и морам да кажам дека тоа ми успева.Така,негативната енергија останува настрана од мене.
Инаку,нешто што најлесно може да ме испровоцира,е кога гледам дека некој свесно и со намера сака да ми наштети/навреди/понижи мене,или некој мој близок.

Valerija

I'm like an Angel
Член од
23 октомври 2008
Мислења
211
Поени од реакции
5
ако се деси такво нешто, пробувам да избројам до десет, и да ја „изладам главата“,
и смирено да му увидам на грешката, ретко кога се расправам и тоа само кога некој ке ме извади од такт, а најчесто ако гледам дека се занимавам со нецивилизирани и расипани луѓе, напуштам терен!

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.653
Поени од реакции
34.081
Ич. 0.
Можам претерано ладен да cум кон некој кој пробува наcила да ме провоцира.
На крај тој е иcпровоцираниот.
Но, нели.. на некои моменти неможеш да ce задржиш ладен безразлика на што.

Caboom.

M

MIL

Гостин
Ooooooo mozat da me isprovociraat luge sto vo oci me gledaaat i me lazat,luge sto ne cenat iskrenost,luge sto nemaat kultura i sto se pravat deka seta a razbirat mislam respect za niv tolku izledaat glupavo :vozbud: mrazam provokacii ama sekogas odam do kraj so takvi luge se dodeka ne im dokazam nekoj rab

GothLady

Heinous
Член од
16 јуни 2008
Мислења
283
Поени од реакции
33
не е лесно, некој да ме испровоцира.обично знам да се исконтролирам освен ако нешто стварно ме допре...тогаш знам да изреагирам многу бурно...

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Кога некој ќе ми се развика(не од мојата блиска фамилија)имам гласовни можности да му вратам дупло погласно.Инаку не се провоцирам лесно и не се вознемирувам,затоа што тоа е штетно за мене и поблиската околина.

Justice for All

Tempus fugit
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.372
Поени од реакции
85
Полно работи ме вадат од такт, да не набројувам, ама не пламнувам често. Обично сум тотално искулиран. И плус се трудам да не правам одлуки во лутина, зашто често знаат да бидат погрешни. Или како што кажува еден римски писател Ira furor brevis est (Horace:star:)

Член од
27 септември 2007
Мислења
1.028
Поени од реакции
440
Не може некој многу лесно да ме испровоцира, мнооогу трпам и молчам, ама ако некој ја помине границата е тогаш он ќе си знае, е тогаш дури сум лоша:vozbud::baeh:

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
NIKOJ nemoze namerno da me isporovocira, me provociraat samo spontani glupavi stvari kaj glupi devojcinja.. najchesto..

E da, i me provocira toa sho gasat Nova TV za da gleame triumf na A1 so retardiran "komentator"
EDNOSTAVNO NEKJAM DA GLEAM NA A1!! NOVA TV FTW!

E da, i me provocira malenko koa prenesue formula, zatoa si gleam na hrvatska..
I me provocira Xkluziv,zatoa nikad ne go gleam.. -.-

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Уууу полесен човек за провоцирање од мене нема. Така знам лесно да се испровоцирам, така лесно избувнувам, се претварам во луто пиперче за 10 секудни. Затоа и секогаш друштвото ме провоцира и буцка затоа што знае дека лесно избувнувам и се нервирам. Башка знам да бидам и гласна, затоа препорачливо е кога некој се труди да ме провоцира да не биде на јавно место.:icon_lol:

▒IsNoGood▒

A hell of a brainiac
Член од
8 декември 2008
Мислења
155
Поени од реакции
8
Ношто не може да ме испровоцира, многу сум инертен во тој поглед, но што не значи дека јас не знам да исповоцирам некого. Знам, знам, и тоа како!:wink:

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Може лесно да ме испровоцираат колку само да упатам поглед кој значи “стоп“.
Можам да избувнам кога нешто стварно сакам и некој ме зеза за тоа со цинички речник. Но да избувнам да направам нешто хм... треба мале повеќе.

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Мама, поранешната професорка по англиски, дебили...

Kajgana Shop

На врв Bottom