Колку и како се провоцирате?

love

The one and only
Член од
2 мај 2006
Мислења
716
Поени од реакции
1
Mnogu e tesko nekoj da me izvadi od takt i da me iznervira.Ne sum covek so se nervira za sitnici i mi velat deka sum ladnokrven tip,se nerviram ako nekoj mi rasipi nekoja rabota ili ako me spreci da postignam nesto,a vo nikoj slucaj ne se nerviram za zlobni zabeleski,prefrlanja,obvinuvanja bez vrska,otrovni strelicki ili niski udari i provokacii.Takvite raboti voopsto ne dopiraat do mene i ne odgovaram na niv,oti mislam deka ne vredi da si trosam energija,gubam nervi i vreme za nesto so ne mi menuva i od so ne mi zavisat mnogu raboti vo zivotot,a i ne mi e vazno secie mislenje.

Член од
6 мај 2006
Мислења
1.890
Поени од реакции
4
незнам али понекогаш може да се испровоцирам за некоја банална работа мислам неможам ни да сватам после како сум можел , али во глобала многу многу тешко , абе сајла живци :):):)

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Не се провоцирам лесно.Ама кога веќе некој си го бара со боринче му ставам до знаење хуз д бос.А тоа сум јас.:pipi:

Член од
24 мај 2005
Мислења
957
Поени од реакции
16
Лесно провоцирам, тешко да ме испровоцираш, треба стварно да ме познаваш

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
трпам трпам и одеднаш експлозија

а во некои работи лесно се провоцирам

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
CopyOfDeath напиша:
трпам трпам и одеднаш експлозија

а во некои работи лесно се провоцирам
Сејм хир!!!

N

NeMiRnA

Гостин
Hm zavisi,jas u stvari i glumam nekogas nervoza a zaso neznam,taka da deluvam kako tempirana bomba ili pa nervozata mi e povrsna,pa vednas ja iskazuvam,a ako e podlaboka vise toa e patenje.Inaku me vadi od takt lesno,ljubomorna,zajadliva drugarka koja gleda da te iskopira za se,a sepak ne cinis.Povrsni luge,luge na koj im zgresil zivotot pa site im se krivi,narcizi,luge sto se precenuvaat,nestabilni licnosti,ligusi......imam mnogu:(

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
ако имам расположение некој да ме испровоцира тогаш можно е ама тогаш не се нервирам туку онака почнувам жестока дискусија, ама повеќето од времето тешко некој да успее да ме испровоцира.

DACY

DON JUAN
Член од
9 февруари 2006
Мислења
282
Поени од реакции
0
Taman rabota..cak i jedva go svativ zborov provokacija:)
Slatko i simpaticno mi e...ne me vadi od takt..me iritira i vlece...cak ponekad i pagjam na niv..ali sekogas vo slatka situacija..koga e za loso..se kaam sto sum vlegol vo diskusija! Ipak ja sakam onaa slatka provokacija..ipak e del od mene sekoj den..i love it:)

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
Па испровоцирана сум често,ама и често знам да се справам со провокацијата,па маме му е*ам на тој што пробва да ме извади од такт. Не ме интересира и да чактиса дека сум испровоцирана,јас му плеснувам во лице се што не сака да слушне(пошто секогаш внимавам на тоа).Не е тешко да ме испровоцира сенешто,ама често провокацијата во револт преминува,па се прави големата.

Mandy

~Carpe florem~
Член од
26 февруари 2006
Мислења
1.578
Поени од реакции
23
Најлесно може било кој човек да ме испровоцира и да ме извади од такт за време на пмс нормално..а вака секојдневие татко ми со еден збор ме вади од кожа и ми треба цел ден да се смирам..имам еден другар што може да го постигне тоа во 1мин. од смеење да ме донесе до бес...а сите останати можат само да се обидуваат:icon_razz

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Pa vaka ne se provociram lesno ama koa ke se isprovociram tesko na toj do mene so e vo prvite 15 min. Posle toa poleka se smiruvam. :)

SteF

I love this Kich
Член од
19 март 2006
Мислења
2.183
Поени од реакции
1
ретко да ме испровоцираат.

поготово на некои шалтери или слично. ке им мавам контра т.е. лјубезен ке бидам, зш сум работел така директно со луге и знам како, и секогаш "купувачот" е во право.

а во случаи да ме изнервираат (дефинитивно има такви со нервирачки спосоности) трпам и трпам.

IV43

Perfect in all imperfection
Член од
10 јануари 2006
Мислења
1.168
Поени од реакции
3
Зависи кога се провоцирам лесно...
Од такт ме вадат многу работи, ама кој ќе ме испровоцира после е тешко него/неа.
Не одговарам на постапките тогаш.
Најчесто враќам само со 1 збор, и ќе го закопам, ама има моменти коа сум расположена многу за карање, и затоа одам до крај:)

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
не сум толку лесен за провоцирање, избегнувам луѓе кои провоцираат, а ако налетам на такви не наседнувам толку лесно, кој сака да ме испровоцира треба да се помачи

Kajgana Shop

На врв Bottom