Kolku znam da sakam?....Dosega imam sakano samo ednas vo zivotov...pravev licnosta sto bese do mene da bide najsrekna...uspeav da mu ja vratam zelbata za zivot koja kaj nego ja nemase poradi X pricini....Mislam deka za nego napraviv tolku mnogu,ednostavno denonokno bev so nego za da ja prebrodi krizata vo koja sto bese...i najgolema zelba mi bese da go prebrodi toa i pak da saka da zivee makar i da ne bidi so mene...samo da bidi sreken..mozebi e neskromno od moja strana no mislam deka go vrativ vo zivot,mu bev poddrska vo se...Zrtvuvav se za nego,doverbata vo moite roditeli,najubaviot period od mojot zivot...I na kraj svativ deka toj ne zasluzuval ni del od toa..NO NE SE KAAM ZA NISTO...I da mozam da go vratam vremevo bi mu pomognala,no ne bi ocekuvala nisto za vozvrat...zasto ocekuvav barem za ostanime prijateli zasekogas a ne da ne se poznavame na ulica..No zasekogas ke ostani licnosta koja najmnogu ja sakam vo zivotov iako nikogas nema da bidam so nego povtorno posle se,sekogas ke ostane del od mene..i ke go imam kako ubav spomen od mojot zivot...Iako toj zasluzi da bidi mrtov za mene..sepak..jas sum od onie luge sto mislat deka takva ljubov se slucuva ednas vo zivotot.....