Jas sum visoka okolu 170 cm i bi sakala barem 5 cm plus. Inaku mislam deka poubavo izgleda momceto da e povisoko od devojkata, kolku da mozes komotno da obleces visoki potpetici a da ne izgledate smesno...
Па висока сум некои 175см(плус -минус)... И битно ми е дечкото да е повисок од мене и кога носам штикли.... Не ми одговара иначе некако !!!
За машките е ок со пониска девојка,фино изгледаат у пар...
Ама девојка со понизок тип...:nenene:
јас сум висока 167, дечко ми фаќа некаде преку 175, ама баш поубаво бидејќи можам да носам вииисоки штикли:smir: Инаку на момент посакувам да сум повисока, да имам повисока нога, ама не патам многу од комплекси, така што не ми е којзнае колку важно
Не сум висока ама не сум ни ниска хехе таман сум си. Сакам високи луѓе и неможам да се замислам со дечко понизок од мене зашто ќе треба д се збогувам со штиклите а тоа:nenene: не доаѓа во предвид никако хехе. Може да е моја висина тогаш е ок. Има некои работи што поубаво им стојат на високите но има и некои што само пониските луѓе можат да ги носат. Не треба да се има комплекси за тоа, едноставно треба да се прифати тој факт и да се живее со него, без разлика дали си висок или не. :helou:
Jas ne pravam neshto golema rabota so visinata. Sega za sega sum visoka edno 163cm. Milam deka tolku sum, no sega kje imam ushte malku 14 , valjda kje porasnam ushte malku
Јас сум околу 2М висок,така да ептен некоја ниска ми е некако чудно,ама сепак ако имам разбирање со неа не би правел проблем,нормално ако не и пречи нејзе,а најубаво некоја висока околу 180:smir:
Ма тоа што мразам да ја видам девојката во високи штикли ко да сака да биде што поблиску во висина со мене, што ако достигнала со штиклите,
кога ќе и се доближам губи рамнотежа и ко пијана... не е шала 98кг се у прашање.
Висока со кратко фустанче и овај ја до неа. (мераци):kesa:
Висока и проблем ми е мене висината ДА, секогаш наогам некој момци кои се пониски од мене па се мислам како да излезам да не бидеме француски пар низ град, и затоа претставува проблем ама треба да научиш да се справиш и со тој како и со сите други, ке е откажеш од штиклите и ке се префрлиш на ники потпетици иако и ова не е решение:pos2:
Јас сум си ниска па не ми е проблем...Предноста е во тоа што можам да облечам и највисоки штикли, а да не штрчам хехех(без навреда молам)... Сепак се тешам дека има и пониски од мене, а и често сум на штикли така да не сум за жалење... иако секако убаво би било да сум повисока
Па и не се замарам многу со висина, јас имам некаде 176 а и немам навика да носам штикли. Дечкото ми е некаде 182 и окз е.
А инаку нз зш многу девојчиња ги боли глава дека дечкото им е понизок од нив.
Шознам, не ми е многу битна баш. Висок сум некаде 186-187 последниот пат кога се мерев. За разлика меѓу машко и женско во висина, би било идеално машкото да е барем 10 цм повисок од женската, ама не гледам никакви проблеми и да е повисоко женското од машкото.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.