Колку е битна висината?

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Јас сум висока 170цм и секогаш носам штикли 12цм што значи 182цм се на се :) Ми беше малку незгодно пред некое време кога ќе застанев на маса со моите школски пошо сите се пониски од мене, ама сега немам гајле. Инаку ми дечко ми е малку повисок од мене кога носам штикли :pipi:
Убаво ми е што сум висока, убаво ми стојат кратките суќнички, а и тие до под колена. :pipi:

Justice for All

Tempus fugit
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.372
Поени од реакции
85
повисоко поубаво, висок сум, неможам со многу ниско девојче покрај мене.:jaj:

Sturmgewehr

gadget
Член од
9 март 2008
Мислења
537
Поени од реакции
35
Ниските луѓе се полни со злоба и завист. Сите диктатори во историјата како на пример Сталин, Хитлер, Черчил ... биле со низок раст и склони кон зло.
Glavniot si go zaboravil Napoleon Bonaparta.

Justice for All

Tempus fugit
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.372
Поени од реакции
85
ajdeeeee.... сеа и Черлил диктатор го направивте... ц ц ц... простотил'к
Черчил е ХЕРОЈ!

Spore

Kalabangaa
Член од
11 јануари 2009
Мислења
148
Поени од реакции
3
Не дека бил диктатор море историски ненакован коњ, јас кажав дека бил низок и злобен, читај подобро со окалките

Justice for All

Tempus fugit
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.372
Поени од реакции
85
Не дека бил диктатор море историски ненакован коњ, јас кажав дека бил низок и злобен, читај подобро со окалките
не, не, многу добро се гледа што си напишал, еве види и сам
Spore напиша:
Сите диктатори во историјата како на пример Сталин, Хитлер, Черчил ... биле со низок раст и склони кон зло.
Ти фино лепо го нарече диктатор.
Туку еве повели, ти коњу поткован историски, кажи зашто викаш дека Черчил бил злобен. М?

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Па добро висок сум околу или над 195 сантиметри не знам точно.Инаку немам никаков комплекс со мојата висина и физичка големина.Овие физички карактеристики ми се одбрамбен механизам(не се задевај со мене гледаш колкав сум :)) Инаку за женските па преферирам да се над 180 сантиметри пошто со пониските си имам некои проблеми(интимни се не можам да ги кажам :)).

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.543
Поени од реакции
42
Ја би се нервирала дечко ми да е понизок од мене,и затоа ми се свиѓаат само високи дечки.Ја сум 178 а сегашниот дечко 190 и супер е вака :)

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
...Висината мислим дека е нешто кое не можеме да го промениме :toe: повеќето високи кога ќе им речам јао колку е топ да си висок таа само ќе ми рече чути ма, не е убаво.А пак ниските сакаат височина.Јас сакам висина, многу.Сеа кај женско не многу ама 175-180 цм ми е топ,но сепак не е предрасудно зашто има девојки кои се ниски и пак се преубави, преслатки.Се зависи како таа успева да ја носи облеката, како да се однесува.
Додека кај мажите, според мене е предрасудна висината, не е убаво машко испод 160 цм, неубоо ми изгледа :toe: Но проблем кај повеќето поцисоки мажи сум заприметила е тоа што колку е повисок толку е послаб, но има за среќа исклучоци

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Па што знам според мене не е пресудна висината многу по битно е човекот да изгледна складно за да е убав, значи да не биде ни преслаб ни предебел за својата висина. Инаку за девојките е лесно има штикли од 2 до 15 цм и решен проблем али машките немаат избор. Според мене најскладно девојка изгледа на 170 цм а машко на 180цм. Инаку јас сега на 18 години сум 170цм висок и како за машко сум низок па би сакал да пораснам уште барем 5 цм ама нема :uvo: :salut:

Ајанта

Македонка
Член од
21 декември 2008
Мислења
580
Поени од реакции
37
Па што знам според мене не е пресудна висината многу по битно е човекот да изгледна складно за да е убав, значи да не биде ни преслаб ни предебел за својата висина. Инаку за девојките е лесно има штикли од 2 до 15 цм и решен проблем али машките немаат избор. Според мене најскладно девојка изгледа на 170 цм а машко на 180цм. Инаку јас сега на 18 години сум 170цм висок и како за машко сум низок па би сакал да пораснам уште барем 5 цм ама нема :uvo: :salut:
Не се секирај, момчињата можат растат и до 25 години, па ако имаш генетска предиспозиција сигурно ќе пораснеш уште неколку сантиметри:pipi:

kapetan

Не сум дебел. Стомакот ми е 3D!
Член од
4 октомври 2008
Мислења
966
Поени од реакции
535
не ми е битна воопшто висината...шо е до мене сеедно ми е,само да е погодена во карактер,како човек за да се сложуваме.....

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Додека кај мажите, според мене е предрасудна висината, не е убаво машко испод 160 цм, неубоо ми изгледа :toe: Но проблем кај повеќето поцисоки мажи сум заприметила е тоа што колку е повисок толку е послаб, но има за среќа исклучоци
Имаш двајца дома што се над 185, така да моеш да приметиш многу добро разлики :)

Член од
27 јуни 2007
Мислења
239
Поени од реакции
5
Не дека ми прече ептен ако не е има и побитни работи од тоа, ама височко си е височко у секој случај. х))

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Бате можам да ти позајмам јас сум 195:pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom