Колку деца би сакале да имате?

Колку деца би сакале да имате?

• Вкупно гласачи
    1.142
H

HCL

Гостин
Најинтересни ми се децата меѓу 4 и 8 години.Кога се многу глупави а сепак сваќаат и можеш да ги "дриблаш" со се што ќе им кажеш.

SeaGull

Walter
Член од
17 мај 2005
Мислења
763
Поени од реакции
9
Naslovot na temata malce ne e kako sto treba, ama kako i da e.

Deca, najslatkoto nesto na svetot.
Imam sin, 3 godini i 9 meseci, zdravje za ponatamu. Maka mi e sto poradi rabotata i obvrskite ne mozam da mu posvetam poveke vreme.
Sepak, ne mislam da ostanam so edno dete. Zosto? Ednostavno, neka se siri familijata, a i koga ke porasne, da ima koj da kane na svadbi, na proslavi,..., od kogo da bara pomos.
Nema da komentiram okolu iminjata, ustvari, toa si e semejna rabota, i ne mora da ja delam so sekoj.

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
61
Bi sakala da imam dve deca.Dali maski ili zenski ne mi e bitno.Dete si e dete.Tvoe si e i go sakas kakvo i da e,i ne sakam da ziveam so ona "lele samo da e zensko ili lele samo da e masko", poso ako rodam masko/zensko (zavisi so sum sakala) posle kje custvuvam nekoja griza na sovet, gledajki go prekrasnoto malo bebule i kje mi bide nekako shube deka sum zborela ako e masko nema da mi bide kejf ili zensko:)
Ako imam dobar finansiski zivot kje im ovozmozam ubav zivot,normalen zivot uste od najranoto detstvo, poso mrzam snobovski deca.Ali ne se oni krivi, roditelite im se takvi.
Dve deca e najubavo spored mene.Ako dade Gospod zdravje neli, zavisi i od maz mi moze da razmislam i za treto.Ali se zavisi od finansiite.Nejkam da ragjam samo kolku da sme golema familija a da bidat gladni i da se dvojat od drugite.
Za imeto ne znam kako bi gi krstila ali sakam nekoi ubavi i podolgi iminja za zensko kako Afrodita,Kristina,Kamelija,Ksenija.
Za masko:
Andrej,Dejan,Martin,Josif.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.448
ThA-BiTcH напиша:
Za imeto ne znam kako bi gi krstila ali sakam nekoi ubavi i podolgi iminja za zensko kako Afrodita,Kristina,Kamelija,Ksenija.
Za masko:
Andrej,Dejan,Martin,Josif.
Без навреда, ама болдираниве имиња се ... :pov:

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
61
Acid напиша:
Без навреда, ама болдираниве имиња се ... :pov:
Nema zasto da se navredam :)
Sekoj si ima svoj vkus.Sigurno deka i jas ne bi se slozila so se sto ti sakas, od prosta pricina sto se e do vkusot i covekot :)
Ako pak na moeto dete ne mu se svigja imeto,moze da si go promeni koga kje porasne, yes da kje se navredam malku, ali negov zivot i negovo pravo.Ako bas imeto mu smeta, i ako so negova promena, kaj nego kje se podobrat nekoi raboti-GO ON :)

ItWasntMe

Dark Side
Член од
16 октомври 2005
Мислења
89
Поени од реакции
0
Kako sto i odgovoriv bi sakal dve deca po moznost zenski :)
Inaku iminjata bi im bile Kia i Ema, a ako po nekoja slucajnost imam i treta kerka ke se vika Tea.

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
Имиња за машко: Павел, Валентин, Бојан, Леонид, Кирил, Исак
За женско: Љубица, Маја, Андријана. А странски женски, Venus, Samantha, Meghan.

cyberlady

стара чупа
Член од
2 ноември 2005
Мислења
329
Поени од реакции
12
Teski vreminja

Koj da odgleduva deca na ovoj surov svet? Na Balkanot seuste se vodat vojni. Evropa ne e obedineta, a ozonskata obvivka e narusena. Sekojdnevno se vrsat probi na atomsko oruzje. Siromasna sum, a nemam ni soprug...
:) :)

Mesaja

Dot.
Член од
14 јуни 2005
Мислења
5.532
Поени од реакции
16
2.......едното бубњар другот гитарист....:wink:

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Ја си ги имам таман: бубањ, гитара и бас, комплет мини бенд!:pos: :pos: :pos:

Член од
14 септември 2005
Мислења
416
Поени од реакции
11
Decata se blagoslov.
Koga bi mozel da gi izdrzam togas 4 bi bilo fino inaku 2-3 e normala.

ВМРО

Loved By Few, Hated By Many, Respected By All
Член од
12 септември 2005
Мислења
1.863
Поени од реакции
26
Pred se kolku dade gospod...ama sakam za pocetok tri, a za ponatamu zavisi od finansiskata sostojba. Vo princip na nas maskite lesno ni e da kazeme kolku sakame i da gi "plukneme"", taa sto gi raga si znae makite. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom