Колку време не сте примиле инекција?

• Креатор на темата Michi
  • Време на започнување

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.729
Поени од реакции
897
15 години...

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
jas vakcina neam primeno od 4to odd :) ama sega pa na sistematski imam primeno...

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Не знам точно од кога немам примано инекција, знам дека беше од многу одамна.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Последен пат примав во пролет годинава. Редовно се разболувам тоа време. Лошо е што имам фобија од игли, па пред да ја примам пребледувам и сл. Али па добра страна е што не ја гледам иглата дури ме боцкаат. :)

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.829
Поени од реакции
20.253
Од март месец годинава, леле колку инјекции ми ставија аууу не сум боцкана толку цел живот, рамена, кук, вени... ме мрднаа, коа се вратив дома бев модра од боцкање, по раце по нозе ко да ме тепале, море ерготрил, реглан, аналгин, нимфлам, тродон и оние у рамо ко осички што се ги заборавам како се викаа.... па сеа вие видете.. :Ѕ

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Никаков преглед (сем на забар), никаква инекција, никаква вакцина повеќе од 10 години.

Елена, мојата матична, порано ми праќаше писма да правам прегледи, но гледам дека и она дигна раце од мене. Елена, последен пат ја видов или кога сеуште беше студентка или само што имаше завршено факс. Значи во своите средни 20ти. Убава девојка, со црна виткана коса, темни очи, височка. Имаше убави црти, претходно нејзината мајка, ми беше матична.

На доктор одам по потреба. Во оваа временска рамка не ми се јавила потреба.

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.090
Поени од реакции
10.138
Никаков преглед (сем на забар), никаква инекција, никаква вакцина повеќе од 10 години.

Елена, мојата матична, порано ми праќаше писма да правам прегледи, но гледам дека и она дигна раце од мене. Елена, последен пат ја видов или кога сеуште беше студентка или само што имаше завршено факс. Значи во своите средни 20ти. Убава девојка, со црна виткана коса, темни очи, височка. Имаше убави црти, претходно нејзината мајка, ми беше матична.

Да те попљукаме, да не се урочиш.

Пу пу пу :D

Член од
4 октомври 2021
Мислења
29
Поени од реакции
67

Елена, последен пат ја видов или кога сеуште беше студентка или само што имаше завршено факс. Значи во своите средни 20ти. Убава девојка, со црна виткана коса, темни очи, височка. Имаше убави црти
Јас мислам дека имаш сериозен проблем доколку не ти се јавила потреба да ја посетиш матичната. :rolleyes:

Kajgana Shop

На врв Bottom