|Volkswagen|
Тастатурата е посилна од мечот!
- Член од
- 21 јули 2009
- Мислења
- 2.729
- Поени од реакции
- 897
15 години...
Да те попљукаме, да не се урочиш.Никаков преглед (сем на забар), никаква инекција, никаква вакцина повеќе од 10 години.
Елена, мојата матична, порано ми праќаше писма да правам прегледи, но гледам дека и она дигна раце од мене. Елена, последен пат ја видов или кога сеуште беше студентка или само што имаше завршено факс. Значи во своите средни 20ти. Убава девојка, со црна виткана коса, темни очи, височка. Имаше убави црти, претходно нејзината мајка, ми беше матична.
На доктор одам по потреба. Во оваа временска рамка не ми се јавила потреба.
Никаков преглед (сем на забар), никаква инекција, никаква вакцина повеќе од 10 години.
Елена, мојата матична, порано ми праќаше писма да правам прегледи, но гледам дека и она дигна раце од мене. Елена, последен пат ја видов или кога сеуште беше студентка или само што имаше завршено факс. Значи во своите средни 20ти. Убава девојка, со црна виткана коса, темни очи, височка. Имаше убави црти, претходно нејзината мајка, ми беше матична.
На доктор одам по потреба. Во оваа временска рамка не ми се јавила потреба.
Јас мислам дека имаш сериозен проблем доколку не ти се јавила потреба да ја посетиш матичната.Елена, последен пат ја видов или кога сеуште беше студентка или само што имаше завршено факс. Значи во своите средни 20ти. Убава девојка, со црна виткана коса, темни очи, височка. Имаше убави црти