Колку време најмногу имате издржано без спиење?

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
3 дена немав спиено ич само лутав натам навам и послето цел ден спиев без да се разбудам

Член од
27 август 2008
Мислења
291
Поени од реакции
9
78 саати! Ги броев! Ова лето се деси тоа! Негде околу 16 кафиња испив за тоа време!

Член од
28 август 2008
Мислења
189
Поени од реакции
5
па не рачунам екскурзии,одмори и то...никој од нас не спие по ногу време...ама од шо сум морала да не спијам,е тоа неколку пати ми се има случувано у оваа година шо измина на студирање,поради програми,работа и тн..немам спиено и по 2-3 вечери...и овоа лето така ми се беше погодило да не спијам едно 3 дена,од пат,па возбуда па од премореност...и искрено,коа веќе поминам толку време у неспање,почнувам да полудувам чине ми се,смешно ми е се,и дури ми се допаѓа таа ненаспаност:uvo:

R

Rikiboy

Гостин
Cela nedela nemav zaspano...Toa bese zimata-raspustot...Celo vreme igrav WoW i na sekoi 5-6 saata piev kafe...Posle edvaj se oporaviv...

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Cela nedela nemav zaspano...Toa bese zimata-raspustot...Celo vreme igrav WoW i na sekoi 5-6 saata piev kafe...Posle edvaj se oporaviv...
Цела недела ?

Па незнам колку е рекорд во гинесова книга, земи информирај се па изрекламирај ја и Македонија..

Да се вратам на темата, за време на организирање на Нова Година, негде околу 70 саата без кафиња, енергетски пијалоци и такви ствари, ми требаше исто толку саати за да се вратам во нормала.

joki

Погана Паганка
Член од
1 февруари 2006
Мислења
1.054
Поени од реакции
16
Околу 30 часа веројатно:)
Не можам без сон, тужете ме :D

radzo

Man Utd!
Член од
20 јануари 2008
Мислења
696
Поени од реакции
17
Јас околу 40-45 часа...неможев повеќе :wink:

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
Па одприлика 3 дена и то на екскурзии,полуматура и такви работи а и ко ке иам добро друштво можам да останам,кун 3-4 сатот на вечер ме фаќат дремка и аку успеам да не заспијам после можам да издржам

bezobrazna

...Paste
Член од
7 август 2008
Мислења
440
Поени од реакции
27
па отприлика 48 часа... и тоа едвај... што да правам голема спанка сум

Член од
4 септември 2008
Мислења
63
Поени од реакции
0
[3 dena ama so pomos na red bilceto zlatno inace nemozam spankica golema sum i jas so da pravam aj koga sakam pernica i kebence toplicki , mmmm :pos2:

Oi!

Член од
26 август 2008
Мислења
313
Поени од реакции
6
Pa toa bese letovo i drustvoto mn mi se pogodi... okolu 60 saata mi se cini(2 i pol dena..da ne racunate)..:baeh:

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
јас е паааааа 30 часа најмногу тоа по4етокот на летото цел ден проект праевме и после до сабајлето во парк седевме уф ептен здраво беше :wink: не можам јас многу да издржам спанка невидена :nesum:

Член од
1 јули 2008
Мислења
741
Поени од реакции
76
Не многу пошто имам некоја спавача болест и само спијам...Озбилно летово спиев по едно 15 саати...знам дека не е здраво ама ај што да праам :toe:

Член од
17 септември 2008
Мислења
41
Поени од реакции
0
Хехех јас имам издржано само 20h неможем повеке многу си сакам да спијам. :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom