Колку време најмногу имате издржано без спиење?

• Креатор на темата Креатор на темата LostGhost
  • Време на започнување Време на започнување
40тина.. после бев како зомби, само кревет ми беше пред очи.

Немам издржано ни цели 24 часа без спиење. Голема спанка сум, што да правам.:)

Во неделата станав во 8 и пол сабајле на тренинг бев,. а вечерта не легнав,во пон во сколо поагавме, и на мсн седев до сабајле со другарка,право во школо.После школо на англиски.. па гледав тв 2 саати, тренинг имав од 7 до 8 и пол.. дојдов се истуширав,јадев.. легнав vo 10 vecerta.... како во кома паднав momentalno zaspivanje:) тоа е 37 часа неспиено .. се пореметив

Два дена...од неспиење ме фаќа хистерија...почнав да се смеам и не престанав дур заспав...неспиење кај мене има стоунд ефект :D

Околу 30-тина саати. И тоа беше премногу одвај издржав , ама после бев ко болен, не можев ни да заспијам ,а многу ми се спијаше.

nekoi 48 saati....:) cudna rabota bev tolku sveza... :) duri i imav sila da pisuvam esej i da se raspravam so assistentot po sociologija istovremeno

Па вака. Рекордот ми е 46 саати. После спиев 16 часа а башка си го пореметив просекот на легнување во кревет за 2 саати. Иако рекордов го имам поставено пред 3 години пак ден денес последиците ги чувствувам.

pred nekoja godina za 1maj od petok sabjle od 6:00 do ponedelnik vecerta,znaci nekoi si 80 saati bez spienje

За време на полуматура не сум спиел цели 2 дена. После спиев едно добри 17 саата. Потечен бев кога станав од спиење

23 часа. Од 4 и пол сабајлето ко се разбудив за да одам Скопје со другари до 3 и пол сабајлето следниот ден. Ама не бев ич уморен можев и повеќе.

А, па немам спиено јас дури два вечери...Поима немам како сум издржала, особено кога ќе ми текне дека расправав криви нешта со една многу невредна личност за мене...Пфффф се случува човек да згреши...:smir:

како вечно ненаспана личност,најмногу што сум издржала е 3 дена...
али плачев за сон,златен кревет мој.. :jaj:

5 дена во Будимпешта...едноставно немаше време кога да се спие се беше хиперактивно :vozbud:...ама после тоа одвај ме разбудија после 2 дена спиење

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom