Колку време ви е потребно ?

• Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување

pinky**

..all over again..
Член од
16 декември 2005
Мислења
383
Поени од реакции
4
Epa najcesto kaj mene toa zavisi od raspolozenie!!Ako sum raspolozena za izleguvanje ke mi treba poveke vreme da se sredam i ednostavno ke uzivam vo toa!!Ali mnogupati mi se slucilo i da se sredam za 20 min celosno od poznatata gospoga mrza:) ama sepak uspevam nekako!:)

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Облеквење фармерки и мајца 1 минута
Глеање во огледало дал сум бушав или не 1 минута
Патики облеквење 1 минута

Total 3 min

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
П ми треба некаде околу саат ипол и спремна сум па не е многу, ама ја уживам во спремањето:helou:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Со се бањање и чешлање на косата(тоа е долг и мачен процес кај мене:pos:),околу 50 минути до 1 саат.
Не се замарам многу многу околу тоа што ќе носам,бидејќи уште пред да влезам да се бањам,го отворам плакарот и размислувам што да носам некаде околу 30 секунди.После бањање,ја чешлам косата,(ако е зимо ја сушам со фен),се облакам и искачам.Немам некоја голема филозофија во спремањето,тоа е.

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Најтешко ми е кога си ги облакам мартинките, ми одземаат понекогаш и 10 минути. Се на се 10-15 минути ми се потребни за да се спремам.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.492
Поени од реакции
8.003
Ако се бањам... 3 саати, саат и пол бањање (пократко трае само ако не се бричам и не стаам балзам на косата) па саат и пол сушење. Во меѓувреме трошам помалку од 5 минути за облекување.

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
Хепа вака... ако многу многу се брзам (значи ако дечко ми ми рекол за 5 мин сум пред зграда) морам да се спремам за најмалце 10 до 15 мин и нормално нафурана сум до тука и назад.
Иначе доволно ми е 1 сат до сат и пол за да се спремам комплет, сосе туширање, облекување, шминкање, коса едно друго. А некогаш пак и 3 сати се спремам, особено ако не знам шо да облечам, ее тогаш 2 сати стојам пред плакар и пробувам се’... е после немам време за да ја средам џунглата и то ми создава дополнителни нервози.

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Па шо знам пола сат најмногу , ретко повеќе од тоа.

Slatka mala

*** unique ***
Член од
10 јули 2007
Мислења
652
Поени од реакции
2
Ако претходно косата ми е средена (што ми одзема околу еден саат) и ако имам одлучено што ќе носам (не помалку од 10-ина минути), ми треба околу еден час. Сакам да се спремам полека и опуштено, без брзање. А ако нешто ептен се брзам, можам да се спремам и за десет минути

Kajgana Shop

На врв Bottom