Колку ви значи насмевката?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Насмевката ми значи најмногуу..Нон стоп сум насмеана и имам такво опкружување..Тумруци не сакам...
Една насмевка е доволна за денот да ти стане подобар....

Насмевката ми значи најмногуу..Нон стоп сум насмеана и имам такво опкружување..Тумруци не сакам...
Една насмевка е доволна за денот да ти стане подобар....

Навистина една насмевка е доволна за денот да ти стане подобар :smir:

Постојано се смеам, освен кога спијам. И во таква состојба може некогаш да фатиш да се смееш. :)
А за тоа колку ми значи на мене, а верувам и на сите имам една случка накратко ќе ја кажам.

Нешто тапа ми беше цел ден и вечерта требаше да одам до центар. На пешачкиот кај градска застанувам да пропуштам двајца пешаци, дечко и девојка беа најверојатно. Толку слатко ми се насмеаа што ми го разубавија денот за секунда.

Ми значии мн.:wink: Сакам кога луѓето околку мене се happy.. насмеании .. едноставно убавоо ми е да гледам наоколку насмеани лица. Кога се др. насмеании и мене ми е убавоо:icon_bigg:icon_bigg..
А што се однесува до мене.. во главно сум секогаш насмеана.. па и кога не ми е до смеење :icon_neut..

Ехх секој ден да се будам насмеан или да има некој да ме насмее, да има некоја личност само што ќе ја погледнам и од нејзината насмевка да зрачи среќа и убаво чуство што не може да и одолееш, така сакам да се будам секој ден, покрај таква личност или со таква насмевка. :pipi:

Често „расфрлам“ насмевки наоколу и обожавам да сум во друштво на насмеани луѓе и луѓе кои знаат да ме насмеат. :icon_bigg

Најчесто нормално, сакам насмеани, расположени луѓе, со искрена насмевка. Но некогаш се случува и да ми се крајно одвратни и да ме нервираат, ако сум лошо расположен :).

Ја сакам насмевката,сакам да се бидам насмеана и сакам насмеани луѓе...така се шири позитивна енергија.

Последниве неколку дена сме смеам неверојатно многу ( колку се смејам јас МНОГУ Е...) и многу ми е убаво вака...Прајслес е да се смееш..

Мене многу ми значи насмевката и секој ден се смеам и сакам и другите околу мене да ги насмеам и речиси успевам во тоа :icon_lol:

Колку ви значи насмевката?

Колку ви е важно да сте во присуство на луѓе што се весели, кои се насмеани?
Дали една насмевка упатена кон вас може да го смени вашето негативно расположение, или колку може да влијае за да ја снема депресијата?
Колку насмевката може да ви го разубави денот осуден на пропаст?

Една мисла вика: Насмевката е крива линија која исправа многу работи.

Како е кај вас?
Колку често сте насмеани?

Една насмевка може да предизвика да ги поместам планините, да го превртам универзумот и да му удрам клоца на сонцето, да ја гушнам месечината и да ја обиколам планетата со виножито.

Секогаш имам насмевка на лицето, која ја отсликува мојата душевна состојба веќе многу долго време.
(откако им ја украдов тајната на боговите)

Сметам дека оној кој умее искрено да љуби т.е. оној кој во себе има љубов умее и да се смее, да нуди насмевка. За жал денес се помалку луѓе даваат насмевка на некого, а оние што ја даваат е вештачка. Љубете од срце и давајте насмевки на секого. Насмевката побудува на живост.

Ох, денес живот ми значи, ама денес само тажни фаци, само нервози, само стрес...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom