R
Rock me Amadeus
Гостин
Hahahahahahhahahha.retardiranaХороскопот е убава занимација за некои луѓе и фино се вклопува во весници, тоа е се. Астрологијата е нешто како ментално ретардирана сестра на Астрономијата.
.
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Inace,samo da napomenam,na samite pocetoci,vo damnesni vreminja,podatocite velat deka astronomijata prvicno imala "fucnuvanja" od po nekolku stepeni,za razlika od astrologijata.Egipcanuve se vrv vo nacrtna geometrija,arhitektura,astrologija...Bas gledav dokumentarec na "na rubu znanosti" za toa,mozda i go ima na youtube.Astronomijata se izdignala(paralelno so tehnologijata) vo pozitivna smisla, poveke od astrologijata.
Vo astrologijata postoi onoj mal del na duhovnost,tradicija koja se vlece,nepoznati izvori na zapisi...
Pocnav da pisuvam vo opstata tema na astrologija,kako odredeni planetarni zracenja,soodvetno vlijaat na sekoj covek na atomsko nivoU
Samo ne mi e jasno,koga nesto ne ve interesira(znaci do sega ne ste se informirale okolu toa,zatoa sto taka ste izbrale),kako so sigurnost plukate deka ne e mozno? Zatoa sto vie taka sakate?
I sepak,za da odis kontra na nesto,treba da imas fakti.Recimo fakti deka "nema" mesecevi meni,"nema" vlijanija sto kaj sekogo razlicno se odvetstuvaat,"nema" gravitacija,"nema" atomi,"nema" fotosinteza,"nema" plima i oseka i red dr raboti sto gi pisav vo opstata tema so cel da se pobie astrologijata.
![Ерр.. Што? o_O o_O](/styles/default/xenforo/smilies/O_o.png)
![Ерр.. Што? o_O o_O](/styles/default/xenforo/smilies/O_o.png)
Ne e bas taka...
Kao sega jas da idam na nekoja tema,recimo fudbal,i da tresam deka real e sranje,samo zaradi toa sto sum slusnala od nekogo
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)