Колку вистина има во астрологијата/хороскопот?

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Абе тури и курот на астрологијата, гледање на грав неможе ништо да го замени.
Евентуално влашка бајачка да најдеш да ти гледа тогаш може за 50 години унап-ред се да ти предвиди па дури и да забае да тргне лоши ситуации, ако е добра може дури и за внуци правнуци да ти гата.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.810
Поени од реакции
12.299
ШКОРПИЈА
Најлоши! Неспособни за било што. Личност во која апсолутно не може да имате доверба. Сепак далеку ќе стигнат благодарејќи на бескрупулозноста и недостатокот на морал. Вистински - курвин син! Најголемиот дел од родените во овој знак завршуваат со убиство.

Значи да чекам шкорпијава да ме отепа на спиење :confused:

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
@Plavooka како си го „наштимала“ твојот знак да е најмалку лош секоја чест, не е фер вака :D.
Ти барем знаеш каде ги има моите астролошки пишанки, на форумов сигурно не;)
Текстов е од стариот Он нет, ако веќе некого толку го интересира.
Таму можете и да се жалите, бај д веј:P

И кај најмалку лошо, инцестуозна ме направија...попореметено здравје:LOL:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
ШКОРПИЈА
Најлоши! Неспособни за било што. Личност во која апсолутно не може да имате доверба. Сепак далеку ќе стигнат благодарејќи на бескрупулозноста и недостатокот на морал. Вистински - курвин син! Најголемиот дел од родените во овој знак завршуваат со убиство.

Отепај се пред време ако до таму стигнала работата, сигурно полесно ќе ти е:D (се шалам)

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
ШКОРПИЈА
Кој вели дека мора да спиеш...дреми си со едно око отворено:sneaky:
Туку, батали Шкорпијата, кажи ти што си? :D

Член од
28 март 2006
Мислења
17.810
Поени од реакции
12.299
Отепај се пред време ако до таму стигнала работата, сигурно полесно ќе ти е:D (се шалам)
и да знаеш. ама нема да ми е првпат :)
Кој вели дека мора да спиеш...дреми си со едно око отворено:sneaky:
Туку, батали Шкорпијата, кажи ти што си? :D
навежбан сум со неспиењево
јас, енергичен вреден паразитски серко :pos:

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Ти барем знаеш каде ги има моите астролошки пишанки, на форумов сигурно не;)
Текстов е од стариот Он нет, ако веќе некого толку го интересира.
Таму можете и да се жалите, бај д веј:P

И кај најмалку лошо, инцестуозна ме направија...попореметено здравје:LOL:
Ок, се извади ама пак останува факт дека другите се катастрофа, се гледа дека си фаќала „врски“ :D.

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Ок, се извади ама пак останува факт дека другите се катастрофа, се гледа дека си фаќала „врски“ :D.
Е добро де, бива еднаш и јас врска у живот да фатам...астролошка:D:P

Член од
29 октомври 2011
Мислења
1.712
Поени од реакции
1.152
Pkavooka,ајде едно објаснување...знакот или подзнакот има поголемо влијание....што е пресудно...?
Се надевам дека сум јасна...:)

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Pkavooka,ајде едно објаснување...знакот или подзнакот има поголемо влијание....што е пресудно...?
Се надевам дека сум јасна...:)
После 30-тата година се активира подзнакот и има поголемо влијание отколку во раната младост:)
Најубава комбинација е кога знакот и подзнакот се во хармонија (т.е. исти елемент). На пример, знак Лав, подзнак Овен или Стрелец, или Јарец подзнак Девица.
Ако знакот и подзнакот не се хармонични, може да дојде до тоа вие да се чувствувате како да не сте типичен претставник на знакот. На пример, Јарец( земјен знак) со подзнак Овен ќе има доста од огнената енергија на Овенот и така ќе се однесува, а така и останатите ќе го доживуваат.

Интересно е да се знае дека подзнакот го одредува вашиот надворешен ИЗГЛЕД и темперамент, како јавноста ве доживувa и како се однесувате.

Сума сумарум, пресудно е да успееш да ги извлечеш најдобрите особини и од знакот и од подзнакот, да знаеш кога да ги активираш едните потенцијали, а кога другите. Во спротивно, цело време ќе се чувстувуваш нереализирано, а некојпат дури и во внатрешен конфликт.
Се надевам ти се разјасни;)

Член од
9 јануари 2013
Мислења
38
Поени од реакции
15
Во хороскопот просечно според мене има околу 20% вистина и тоа со нагагање.

Kajgana Shop

На врв Bottom