- Член од
- 31 јануари 2014
- Мислења
- 3
- Поени од реакции
- 1
продава некој САФ - САФИЗАМ ?
имам преку 50 плочи дали може да ми кажите по која цена одат меѓу подобрите:Elvis Presley,ABBA,John Travolta(Grease),Драган Мијалковски и другиииии
Колку ги продаваш?Saka nekoj Led Zeppelin 3 tretiot album solidna sostojba i The Wall Pink FLoyd i Wish you were here ?
Подобро продај ги една по една на тезгите во центарот на Скопје.Може 200е да собереш,зависи од уникатноста и состојбата.На големо поефтино ќе те фатат,вака подобро со некој другар,3-4тој па после 10мин 3-4 ти продавај му на тие тезгаџиите со плочи,книги и сл.Секако и тие ќе си имаат своја цена и после ќе ги продадат поскапо.Има некој што откупува плочи на големо . Имам едно стотина плочи ако е заинтереиран некој нека каже
Koja e cenata i dali uste gi prodavas?Saka nekoj Led Zeppelin 3 tretiot album solidna sostojba i The Wall Pink FLoyd i Wish you were here ?
Jas sum zainteresiran!![DOUBLEPOST=1454920689][/DOUBLEPOST]Prodavam album od Metalica Ride the lighting germansko izdanie skroz nova sostojba
Уште се продаваат????Saka nekoj Led Zeppelin 3 tretiot album solidna sostojba i The Wall Pink FLoyd i Wish you were here ?