Колега - смрдло

Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
Kako ја да сум го пишувал ова :pos:да баш така како што опиша го имам истиот проблем ! Од што сум со него цел ден у канцеларија дома коа ќе си дојдам ги фрлам алиштава одма за перење зошо ми мирисаат на него тоа е страшно , не се поднесува некој кисел сув гнасен мирис , а па уште летно време коа ке се испоти аууу воња .

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
Кажи му да се мачка со оцет и да му отстои, барем така ја убивам ја миризбата кај кучето.

Уствари како така ќе му кажеш, многу е глупо у курац ..

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Уште полошо. Замисли на сета таа смреѓеа уше парфем да стави, па коа се тоа ке се измеша... се заебав еднаш и купив озонер, од оние сами што шприцаат со тајмер.... резултатие беа страшни.

абе ако ви се верува, оди у ВЦ да кења, и после него влегувам јас, абе ВЦ-то не смрди на гомна туку смрди на него, на тоа небањатото.... ете до толку страдам.
Јас ќе ти кажам нешто...купи му прашок,гратис омекнувач, и плус тоа за туширање. И кажи му следен пат ако дојде смрдлив ќе го избркаш и ќе седи надвор.

ruller

Expert
Член од
5 септември 2011
Мислења
535
Поени од реакции
367
Викај ги што почесто другите колеги на гости во твојата канцеларија по можност и некој што е над вас па кај и да е по неколку дена ќе му речат и другите така ќе знае дека за озбилно е работава

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
Засмрди се и ти, ќе му се згади и него верувај и ќе му текни

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Грдо.

Поразговарај со него, кажи му го проблемот.
Кажи му на шефот да поразговара со него.
Побарај од шефот да се префрлиш во друга канцеларија.

И ако неможе да се исполни ниту едно од овие решенија......

Земи отвори врата и прозор за да има промаја и прскај со сретство за освежување. А ако он ти се буни дека му е ладно, најотворено кажи му ја вистината и кажи му дека више неможеш да трпиш
;):)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
neka stava soda bikarbona pod miska.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
neka stava soda bikarbona pod miska.
Абе не се пере чоекот, за бањање се бања, али у усмрдена блуза кога ќе влезе исто му се фаќа. Смрдло. Е таа скиселена миризба ко на стар органски не ја поднесувам. Алал да ти е како издржуваш, јас нема шанси да седам на исто место со таков човек од проста причина што ќе повратам веднаш. И незнам што му се мислиш, он тебе ти го загрозува просторот, ни најмалку не е безобразно да му речеш: Смрдло испери се!
Ќе кружиш, ќе се стискаш, нема грешка. Кажи му човек смрдиш на твор иди испери се аман што сум должен да те трпам па јас.

Kajgana Shop

На врв Bottom