Apokalipto
Tredici
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 15.576
- Поени од реакции
- 2.585
Да не му правиш семејно дрво па ти?Нешто повеќе,за неговото потекло,корени,предци,години,брачна состојба,здравје.
Да не му правиш семејно дрво па ти?Нешто повеќе,за неговото потекло,корени,предци,години,брачна состојба,здравје.
Јас ќе ти кажам нешто...купи му прашок,гратис омекнувач, и плус тоа за туширање. И кажи му следен пат ако дојде смрдлив ќе го избркаш и ќе седи надвор.Уште полошо. Замисли на сета таа смреѓеа уше парфем да стави, па коа се тоа ке се измеша... се заебав еднаш и купив озонер, од оние сами што шприцаат со тајмер.... резултатие беа страшни.
абе ако ви се верува, оди у ВЦ да кења, и после него влегувам јас, абе ВЦ-то не смрди на гомна туку смрди на него, на тоа небањатото.... ете до толку страдам.
Абе не се пере чоекот, за бањање се бања, али у усмрдена блуза кога ќе влезе исто му се фаќа. Смрдло. Е таа скиселена миризба ко на стар органски не ја поднесувам. Алал да ти е како издржуваш, јас нема шанси да седам на исто место со таков човек од проста причина што ќе повратам веднаш. И незнам што му се мислиш, он тебе ти го загрозува просторот, ни најмалку не е безобразно да му речеш: Смрдло испери се!neka stava soda bikarbona pod miska.