Joakim
Skopjanecot
- Член од
- 17 јули 2008
- Мислења
- 534
- Поени од реакции
- 71
Сакаш да кажеш дека од високо морални и крајно легалистички причини овие двајца не пратиле багер да зачисти , бидејќи ќе се свати како маркетинг во предизборие.Истиве овие двајца , од кои едниов е веќе осуден на 4 години затвор за злоупотреба на државни пари, и мои и твои а вториов е пред судска постапка за залихи на тенковски делови за тенкови што сега ги нема.Фантастична теза.a znaes li deka za vreme na izborna kampanja ne treba da se potpisuva nisto zasto ke se svati deka e reklama za odredenata partija vo primerov toa e sDSM i mene mi e krivo sto ne go potpisa toa par4e hartija no posle ke se jadea govna deka potpisala za vreme na izbori
vtora rabota imaj malku logika Bu4kovski se javuvase vo 5 saabajle i imase teski pregovori zaedno so gusterov za JC da vleze vo Makedonija kako investicja i od kaj pa tebe ti padnalo na um deka nemase da bide uspesna investicijata ustvari nema da se ostvari stavi malku prstot na umot
За втората болдирана работа,
ако и само ако,ми наброиш некоја претходна успешна инвестиција како пример,можеби ќе постои некоја минимална можност да помислам дека и во време на сдс оваа инвестиција ќе успееше.