Joakim
Skopjanecot
- Член од
- 17 јули 2008
- Мислења
- 534
- Поени од реакции
- 71
a znaes li deka za vreme na izborna kampanja ne treba da se potpisuva nisto zasto ke se svati deka e reklama za odredenata partija vo primerov toa e sDSM i mene mi e krivo sto ne go potpisa toa par4e hartija no posle ke se jadea govna deka potpisala za vreme na izbori
vtora rabota imaj malku logika Bu4kovski se javuvase vo 5 saabajle i imase teski pregovori zaedno so gusterov za JC da vleze vo Makedonija kako investicja i od kaj pa tebe ti padnalo na um deka nemase da bide uspesna investicijata ustvari nema da se ostvari stavi malku prstot na umot
Сакаш да кажеш дека од високо морални и крајно легалистички причини овие двајца не пратиле багер да зачисти , бидејќи ќе се свати како маркетинг во предизборие.Истиве овие двајца , од кои едниов е веќе осуден на 4 години затвор за злоупотреба на државни пари, и мои и твои а вториов е пред судска постапка за залихи на тенковски делови за тенкови што сега ги нема.Фантастична теза.
За втората болдирана работа,
ако и само ако,ми наброиш некоја претходна успешна инвестиција како пример,можеби ќе постои некоја минимална можност да помислам дека и во време на сдс оваа инвестиција ќе успееше.