Хрватиците се многу убави девојки,тука се и Србинките.Секогаш кога ќе одам негде гледам убави девојки(најслаба точка ми е убава девојка).Во Шведска иисто така се лепотици,ама како убава Македонка нема!Секогаш кога ќе се вратам од негде,излегувам и повторно сум уверен дека нашите се најубави.Убаво викаат во песната ''паметот го губам''.Би гласал на нашиве,не дека се мои туку сериозно најубави се.Од Бугарка неможеш да очекуваш убавина,све е кичерај таму,со тоа косите,шминките,штиклите.Башка и кога ќе ми прозбори Бугарка или Србинка автоматски се уназадува кај мене,а кога ќе ми прозбори секси Македонка,толку е...
--- надополнето: Aug 13, 2011 5:46 PM ---
Прво да тргнеме од почетниот пост.Авторот на темата бил „секаде“низ Балканот,арно ама за споредба ги кажува пеачките од Пинк и Балканика. Јас мислам дека овој нема испаднато од земјава,а и да бил тоа сигурно било во пелени и на поминување. За да ги ставиш Бугарките на листа мора да си љубител на сељачки со курвински изглед,тргнувајќи им од гардеробата па се до шминката,што значи ти си класичен копитар. Српските певајки се исти курац. Но зависи дома што си гледал или како си воспитан па така споредуваш.
Стил е мисловна именка очигледно во темава. Минич,штикла 15см и дреч шминка е изборот. Неискуството си го прави своето.
Не правиме муабет за српските пеачки,општо за сите српски девојки,незнам дали знаеш,дали си имала прилика да прошеташ низ српските градови,ама некои србинки едноставно грмат!
Бугарките не ги ставам во конкуренција пошто знам дека татко ми ги ебел за мастики....