Кои се најубавите девојки на Балканот?

H

HITCH

Гостин
Работава испадна, цел свет сум го прошетал... сум бил во Бугарија, во Грција, во Србија, сум бил и во Црна Гора, нема кај не сум бил во светов... :pos: сВе сум видел!

Според темиве на кои најмногу се коментира во последниов период испадна дека нас, Македонките, за ништо не не` бива...:tapp: Штом си сакате силикони прво наполнете си ги гаќите, па после дојдете да кажувате Македонките ал` чинат ал` не чинат.

Член од
3 март 2009
Мислења
795
Поени од реакции
702
leandra Личи си дека никога не си била во Бугариjа за да говориш вака. Колку пати си била по улиците на Пловдив, Варна, Русе, Плевен ? Ова е Бугариjа не е дискотеките во Софиjа и плажовите на Сончев брег.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
leandra Личи си дека никога не си била во Бугариjа за да говориш вака. Колку пати си била по улиците на Пловдив, Варна, Русе, Плевен ? Ова е Бугариjа не е дискотеките во Софиjа и плажовите на Сончев брег.
Бугар,ти си исклучен од дискусија за Бугарки.

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Хрватиците се многу убави девојки,тука се и Србинките.Секогаш кога ќе одам негде гледам убави девојки(најслаба точка ми е убава девојка).Во Шведска иисто така се лепотици,ама како убава Македонка нема!Секогаш кога ќе се вратам од негде,излегувам и повторно сум уверен дека нашите се најубави.Убаво викаат во песната ''паметот го губам''.Би гласал на нашиве,не дека се мои туку сериозно најубави се.Од Бугарка неможеш да очекуваш убавина,све е кичерај таму,со тоа косите,шминките,штиклите.Башка и кога ќе ми прозбори Бугарка или Србинка автоматски се уназадува кај мене,а кога ќе ми прозбори секси Македонка,толку е...
--- надополнето: Aug 13, 2011 5:46 PM ---
Прво да тргнеме од почетниот пост.Авторот на темата бил „секаде“низ Балканот,арно ама за споредба ги кажува пеачките од Пинк и Балканика. Јас мислам дека овој нема испаднато од земјава,а и да бил тоа сигурно било во пелени и на поминување. За да ги ставиш Бугарките на листа мора да си љубител на сељачки со курвински изглед,тргнувајќи им од гардеробата па се до шминката,што значи ти си класичен копитар. Српските певајки се исти курац. Но зависи дома што си гледал или како си воспитан па така споредуваш.
Стил е мисловна именка очигледно во темава. Минич,штикла 15см и дреч шминка е изборот. Неискуството си го прави своето.
Не правиме муабет за српските пеачки,општо за сите српски девојки,незнам дали знаеш,дали си имала прилика да прошеташ низ српските градови,ама некои србинки едноставно грмат!

Бугарките не ги ставам во конкуренција пошто знам дека татко ми ги ебел за мастики....

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Македонките се топ, отпочеток вадат малку повеќе душа од другите ама после се бонбончиња :icon_lol:.

Не џабе си постои Македонско девојче, китка шарена ;).

Член од
23 јули 2011
Мислења
129
Поени од реакции
18
СВАТЕТЕ, СЕКОЈ Е УБАВ НА СВОЈ НАЧИН, И НЕ Е ВАЖНА УБАВИНАТА ВО ЖИВОТОТ ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom