Кои се најубавите девојки на Балканот?

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Србинките имаат голем плус оти се доста високи :)

Noorotic

пецач на риби
Член од
22 февруари 2011
Мислења
892
Поени од реакции
383
абе зашто сте беспотребно нубови он кажа според вас кој се најубави а не да датете субјективен одговор кој се навистина убави (пошто се кој има различен вкус и за секој е различно тоа).
иначе според мене најубави македонките, србинките и хрватиците и црногорките се исти само различен јазик зборат и различно се лапаат иначе тоа е тоа усуштина
на пример хрватките викаат за прееска они викат приије значи кога изговара и го завлекува јазикот доле и навика од тоа и кога се лапа поише се задржува доле, пошто ја тоа од искуство знам али најбољи според мене се лапаат црногорките пошто не сум знапознаен со јазикот многу освен со интересниот акцент ваљда ради тоа е, а ова македонкиве шо да ти кажуам глупачи може само некоја од струмица или кавадарци да се најде шо се лапа добро

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Таква работа нема да се случи:D
Точно, зошто нема ни да има, балканските мажи се како диносаурусите, одамна се изумрени :pipi:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Темава да беше најгрди жени на балканов без размислување би го дал одговорот, овака шо знам...
Од тоа шо го иам искусено и видено и невидено :D Србинките се намбр уан за мене. Ондак следуваат Македонките. Романки неам мн видено у живо па да проценам, хи5 не ми е веродостоен извор,Хрватици исто.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
абе вие модели или пеачки надуени со силикони гледате, ајде појдете прошетајте низ улициве на балканов, видете обична жена па ќе правиме муабет.........
инаку во сите земји си има и грди и убави жени, фала богу дека не може сите НАј НАј да бидат во една земја или сите грдотии во друга земја собрани (n)

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
абе вие модели или пеачки надуени со силикони гледате, ајде појдете прошетајте низ улициве на балканов, видете обична жена па ќе правиме муабет.........
инаку во сите земји си има и грди и убави жени, фала богу дека не може сите НАј НАј да бидат во една земја или сите грдотии во друга земја собрани (n)
па што ако се со силикони, ќе завршат работа најважно, за една употреба:drk:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
1.Босанки
2.Турчинки
3.Србинки

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
па што ако се со силикони, ќе завршат работа најважно, за една употреба:drk:
море муабетов е најубава жена, а не најкорисна за ТАА работа :sneaky:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Дефинитивно Србинките и Хрватиците.
Збориме за природна убавина и стил на облекување.

Македонките премногу ставаат шминка и излегуваат во дискотеки како на свадби да идат. Стил НУЛА!
Мислам само во Македонија можеш да видиш девојки како идат на концерт/журка во фустан + штикли.

Kajgana Shop

На врв Bottom