Кои ви се омилени пози за секс?

Chandler

По религија - ПОПУЛИСТ
Член од
27 август 2005
Мислења
362
Поени од реакции
11
69 у секое време. Али ол тајм алтимејт фејврит ми е "она ме јава, ја ја гледам пред мене у очи" и "она ме јава али свртена со грб па го гледаш Неговото Височество Газето". Можда сум и мрзлив... а можда и не, не знам али најмногу уживам у таа поза. У некој филм кажаа дека на Кенеди му била "јашење" најомилена поза ама дека он се правдал дека грбот го болел другачие..... знаел он, ај ти :D :D :D :D

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57
И модерациите...

Нозе на врат (и кажуваш да ти ги чешка ушите со стопалата), па нејзините стопала во твои дланки и шириш и дигаш нагоре нозете што повеќе, дур растураш... Ај да остаам нешто и за некој дург пост :wink:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Svetovid напиша:
1000 clen напиша:
FortunE напиша:
А нозе (нога) на рамења? :wink: 8) 8)
Zakon :eek:jea:
Same here! Da mu e'em mater, ama nekako pri taa poza se chuvstvuvam ko "Gospodar na svetot" :twisted: :bal: :eek:jea:
А таа како "кралица освоена, поразена" :poos: :poos: :poos:

Супер поза! При тоа некоја болка лезетска, па демек викаш да престане, а знаеш дека нема! :pos:

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
Ејсид, абе ова правиш модна ревија или прирачник а`ла Кама Сутра?

Има мали деца на форумов, ќе ги збуниш-ќе мислат дека треба со се алишта...

Wolf Pack

ThE ChieF
Член од
24 јули 2005
Мислења
783
Поени од реакции
5
Шо арен work-out е последната, не треба фотеља за таа :wink:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Што ви е вас бре, сите 5 се добри ... а за парови, вториот и третиот ми се најсимпатични ... од другите мажите се за никаде :pos:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
pearl напиша:
Дивне, јас не сум сигурна што сакаше да кажеш со ова. Ако мислиш на паровите, па еден ист пар е на сите слики, освен на втората :wink:
Абе не ми изгледаат така мене ... што знам ... ако се исти, најубаво се таму испаднати онда :poos: :wink:

Dani^^^

Femme fatale
Член од
8 април 2005
Мислења
1.831
Поени од реакции
21
Bash sakam nekoj da ja proba pozata The Magic Johnson i da kaze dali uspeal/a i kako bilo posto mene dosta tesko mi izglea :pos: :pos: :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom