- Член од
- 26 април 2013
- Мислења
- 48
- Поени од реакции
- 42
Леа, да беше ова кажано од маж за жена, ќе го оквалификував како шовинистички пост (само место праќање по цигари, вметни кујна, перење, пеглање и слично)Два пати по цигари да го пратиш ќе истрча како кученце, само треба да ги издресираш добро, да мислат дека они така сакаат од поштовање, а не оти ти ги насочуваш така. И не замислувај камшик во рака и дресура, се оди тоа фино, убаво, мило, едноставно да го натераш да верува дека он доминира, после е лесно
Секој треба да знае да си зготви, исчисти и измие позади себе, без оглед на полот. Не ќе му/и падне круната од глава ако го стори тоа.Од не готвам, не чистам, не мијам садови, станал и врвен готвач и чистач и мијач.
Пази само да не завршиш со главата во умивалникотПа да не прајме муабет што се пози со престилки се изведуваат, на масата, на машината за миење судови, на умивалник ехееее.. можеш да се вртиш како сакаш, само желба и имагинација да е присутна.
Предигра е ако те праша дали може да седнеКога ќе ми рече некоја жена во автобус,
-Дечко отвори го прозорот.
тоа да го сватам како предигра или искра на некоја прљава мисла?
Така е, јас одма се залетав да видам што пишала и си останав бел во очите...посебно ко спомна рамноправност ми се еба филмотКојзнае колку мажи се разочарале коа виделе дека Плавоока уствари не пишала кои се омилени пози за секс, туку си филозофирала нешто друго.
Ма исто ко и ти...Којзнае колку мажи се разочарале коа виделе дека Плавоока уствари не пишала кои се омилени пози за секс, туку си филозофирала нешто друго.
Да не се лажеме, сите што ја отворивме денес темава, го сторивме тоа поради Плавоока.Ма исто ко и ти...
Да не се лажеме, сите што ја отворивме денес темава, го сторивме тоа поради Плавоока.
Ма сталкерот е за камчиња под џам џабе не му е никот таков... Едино ти да не му планираш него друга улога?Јас влегов ради сталкерот
Било која поза,додека Let 3 ми фрла камчиња под џамо.
Башка зависи и од партнерот,соодносот еден со друг е многу битен.
Кога фантазиите и желбите се поклопат уживањето е неизбежно.
Променливи желби имам за позите,затоа морав и јас да филозофирам.
Почнала да ти работи фантазијата,нјкам да ти сметам.Ма сталкерот е за камчиња под џам џабе не му е никот таков... Едино ти да не му планираш него друга улога?