Кои ви се омилени пози за секс?

Член од
1 мај 2013
Мислења
48
Поени од реакции
7
treba da se proba
--- надополнето: 4 мај 2013 во 14:14 ---
treba da se proba

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
dogy најубаво класика си е ,најако кога и плескаат бутките

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Два пати по цигари да го пратиш ќе истрча како кученце, само треба да ги издресираш добро, да мислат дека они така сакаат од поштовање, а не оти ти ги насочуваш така. И не замислувај камшик во рака и дресура, се оди тоа фино, убаво, мило, едноставно да го натераш да верува дека он доминира, после е лесно :)
Леа, да беше ова кажано од маж за жена, ќе го оквалификував како шовинистички пост (само место праќање по цигари, вметни кујна, перење, пеглање и слично);)

Знам дека можеби ќе ти звучи чудно, но ако маж стори нешто, ќе го стори од срце САМО ако те сака и почитува, а не зошто ти одлично умееш да го изманипулираш или не дај боже, со камшик да го тепаш. Не се ни мажите толку глупи како што жените сакаат да мислат:icon_lol:

И зарем секоја врска мора да се сведува на доминација, борба за превласт, суптилна или апла? Зошто не ја доживувате како team work, меѓусебно надополнување? Се друго е крајно незрело.
--- надополнето: 4 мај 2013 во 14:58 ---
Од не готвам, не чистам, не мијам садови, станал и врвен готвач и чистач и мијач.
Секој треба да знае да си зготви, исчисти и измие позади себе, без оглед на полот. Не ќе му/и падне круната од глава ако го стори тоа.
--- надополнето: 4 мај 2013 во 15:02 ---
Па да не прајме муабет што се пози со престилки се изведуваат, на масата, на машината за миење судови, на умивалник ехееее.. можеш да се вртиш како сакаш, само желба и имагинација да е присутна.
Пази само да не завршиш со главата во умивалникот:vozbud:
--- надополнето: 4 мај 2013 во 15:06 ---
Кога ќе ми рече некоја жена во автобус,
-Дечко отвори го прозорот.
тоа да го сватам како предигра или искра на некоја прљава мисла?
Предигра е ако те праша дали може да седне:D

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Којзнае колку мажи се разочарале коа виделе дека Плавоока уствари не пишала кои и се омилени пози за секс, туку си филозофирала нешто друго. :D

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.923
Поени од реакции
12.484
Во последно време мисионерска мх,мх и она... не го вадиш туку само кружни движења бавни правиш додека се лапате ...

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Јас незнам што да кажам во делот „од срце“ , нека ми помогне некој :D

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.923
Поени од реакции
12.484
Којзнае колку мажи се разочарале коа виделе дека Плавоока уствари не пишала кои се омилени пози за секс, туку си филозофирала нешто друго. :D
Така е, јас одма се залетав да видам што пишала и си останав бел во очите...посебно ко спомна рамноправност ми се еба филмот :D

Член од
15 мај 2010
Мислења
286
Поени од реакции
332
Јас влегов ради сталкерот :pipi:

Било која поза,додека Let 3 ми фрла камчиња под џамо.
Башка зависи и од партнерот,соодносот еден со друг е многу битен.
Кога фантазиите и желбите се поклопат уживањето е неизбежно.
Променливи желби имам за позите,затоа морав и јас да филозофирам.:свиркам:

F

FARANG

Гостин
Јас влегов ради сталкерот :pipi:

Било која поза,додека Let 3 ми фрла камчиња под џамо.
Башка зависи и од партнерот,соодносот еден со друг е многу битен.
Кога фантазиите и желбите се поклопат уживањето е неизбежно.
Променливи желби имам за позите,затоа морав и јас да филозофирам.:свиркам:
Ма сталкерот е за камчиња под џам џабе не му е никот таков... Едино ти да не му планираш него друга улога?:sneaky:

Член од
15 мај 2010
Мислења
286
Поени од реакции
332
Ма сталкерот е за камчиња под џам џабе не му е никот таков... Едино ти да не му планираш него друга улога?:sneaky:
Почнала да ти работи фантазијата,нјкам да ти сметам.:D

Kajgana Shop

На врв Bottom