Кои ви се омилени пози за секс?

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
j
Ам пак не рипа она, туку он ја бутка со рацете на гз. Или може има 3 метра девојкава па допира до доле со нозете и рипа :D
jas sum visok 190 pa taka pozava e za mene izmislena

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Ам пак не рипа она, туку он ја бутка со рацете на гз. Или може има 3 метра девојкава па допира до доле со нозете и рипа :D
Оти му го рушиш филмот со рипањето:pos:

P

parvati

Гостин
Странично у дупе
И стојајки на ѕ'д, наравно опет у дупе : )

Пеџо

Фаличниот Ром
Член од
28 февруари 2013
Мислења
65
Поени од реакции
27
69, spooning, reverse cowgirl, doggy...
шо дое измеѓу-дое...

A

andrea85

Гостин
Е зошто бе Леандра, не е невозможна позава,скоро ја правевме. само ми беше страв кога му дојде да сврши да не ме фрли на под:vozbud: али добро се заврши.
јак висок мужјак може без проблем да крева женска од 60кг

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
Е зошто бе Леандра, не е невозможна позава,скоро ја правевме. само ми беше страв кога му дојде да сврши да не ме фрли на под:vozbud: али добро се заврши.
јак висок мужјак може без проблем да крева женска од 60кг
тачно

Член од
1 мај 2013
Мислења
48
Поени од реакции
7
zamene se najubavi pozi koga zenata gore jas lega daj galam za gradite.ili kuceskata poza izto taka
--- надополнето: 10 мај 2013 во 19:05 ---
zamene se najubavi pozi koga zenata gore jas lega daj galam za gradite.ili kuceskata poza izto taka
--- надополнето: 10 мај 2013 во 19:21 ---
ovdeka nijedna zena nema da si kaze koj poza i se dopaga.oni samo skrenuvat od temite

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
--- надополнето: 10 мај 2013 во 19:05 ---
--- надополнето: 10 мај 2013 во 19:21 ---
ovdeka nijedna zena nema da si kaze koj poza i se dopaga.oni samo skrenuvat od temite
:facepalm:

T

Tamora

Гостин
јас би гласала за доги , можи требаше и една анкета да закачите на темава чисто информативно да видиме која е најчесто употребвана поза :D

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
Da dobra ideja so anketata

Kajgana Shop

На врв Bottom