- Член од
- 26 април 2013
- Мислења
- 48
- Поени од реакции
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Два пати по цигари да го пратиш ќе истрча како кученце, само треба да ги издресираш добро, да мислат дека они така сакаат од поштовање, а не оти ти ги насочуваш така. И не замислувај камшик во рака и дресура, се оди тоа фино, убаво, мило, едноставно да го натераш да верува дека он доминира, после е лесно![]()
Од не готвам, не чистам, не мијам садови, станал и врвен готвач и чистач и мијач.
Па да не прајме муабет што се пози со престилки се изведуваат, на масата, на машината за миење судови, на умивалник ехееее.. можеш да се вртиш како сакаш, само желба и имагинација да е присутна.
Кога ќе ми рече некоја жена во автобус,
-Дечко отвори го прозорот.
тоа да го сватам како предигра или искра на некоја прљава мисла?
Којзнае колку мажи се разочарале коа виделе дека Плавоока уствари не пишала кои се омилени пози за секс, туку си филозофирала нешто друго.![]()
Којзнае колку мажи се разочарале коа виделе дека Плавоока уствари не пишала кои се омилени пози за секс, туку си филозофирала нешто друго.![]()
Да не се лажеме, сите што ја отворивме денес темава, го сторивме тоа поради Плавоока.Ма исто ко и ти...![]()
Да не се лажеме, сите што ја отворивме денес темава, го сторивме тоа поради Плавоока.![]()
Јас влегов ради сталкерот
Било која поза,додека Let 3 ми фрла камчиња под џамо.
Башка зависи и од партнерот,соодносот еден со друг е многу битен.
Кога фантазиите и желбите се поклопат уживањето е неизбежно.
Променливи желби имам за позите,затоа морав и јас да филозофирам.![]()
Почнала да ти работи фантазијата,нјкам да ти сметам.Ма сталкерот е за камчиња под џам џабе не му е никот таков... Едино ти да не му планираш него друга улога?![]()