Кои ви се омилени пози за секс?

• Креатор на темата Креатор на темата dinosaurus
  • Време на започнување Време на започнување
tigar-10.jpg

22-nakovalnq.jpg

24-indra.jpg

treba da se proba
--- надополнето: 4 мај 2013 во 14:14 ---
treba da se proba

dogy најубаво класика си е ,најако кога и плескаат бутките

Два пати по цигари да го пратиш ќе истрча како кученце, само треба да ги издресираш добро, да мислат дека они така сакаат од поштовање, а не оти ти ги насочуваш така. И не замислувај камшик во рака и дресура, се оди тоа фино, убаво, мило, едноставно да го натераш да верува дека он доминира, после е лесно :)

Леа, да беше ова кажано од маж за жена, ќе го оквалификував како шовинистички пост (само место праќање по цигари, вметни кујна, перење, пеглање и слично);)

Знам дека можеби ќе ти звучи чудно, но ако маж стори нешто, ќе го стори од срце САМО ако те сака и почитува, а не зошто ти одлично умееш да го изманипулираш или не дај боже, со камшик да го тепаш. Не се ни мажите толку глупи како што жените сакаат да мислат:icon_lol:

И зарем секоја врска мора да се сведува на доминација, борба за превласт, суптилна или апла? Зошто не ја доживувате како team work, меѓусебно надополнување? Се друго е крајно незрело.
--- надополнето: 4 мај 2013 во 14:58 ---
Од не готвам, не чистам, не мијам садови, станал и врвен готвач и чистач и мијач.

Секој треба да знае да си зготви, исчисти и измие позади себе, без оглед на полот. Не ќе му/и падне круната од глава ако го стори тоа.
--- надополнето: 4 мај 2013 во 15:02 ---
Па да не прајме муабет што се пози со престилки се изведуваат, на масата, на машината за миење судови, на умивалник ехееее.. можеш да се вртиш како сакаш, само желба и имагинација да е присутна.

Пази само да не завршиш со главата во умивалникот:vozbud:
--- надополнето: 4 мај 2013 во 15:06 ---
Кога ќе ми рече некоја жена во автобус,
-Дечко отвори го прозорот.
тоа да го сватам како предигра или искра на некоја прљава мисла?

Предигра е ако те праша дали може да седне:D

Којзнае колку мажи се разочарале коа виделе дека Плавоока уствари не пишала кои и се омилени пози за секс, туку си филозофирала нешто друго. :D

Во последно време мисионерска мх,мх и она... не го вадиш туку само кружни движења бавни правиш додека се лапате ...

Јас незнам што да кажам во делот „од срце“ , нека ми помогне некој :D

Којзнае колку мажи се разочарале коа виделе дека Плавоока уствари не пишала кои се омилени пози за секс, туку си филозофирала нешто друго. :D

Така е, јас одма се залетав да видам што пишала и си останав бел во очите...посебно ко спомна рамноправност ми се еба филмот :D

Јас влегов ради сталкерот :pipi:

Било која поза,додека Let 3 ми фрла камчиња под џамо.
Башка зависи и од партнерот,соодносот еден со друг е многу битен.
Кога фантазиите и желбите се поклопат уживањето е неизбежно.
Променливи желби имам за позите,затоа морав и јас да филозофирам.:свиркам:

Јас влегов ради сталкерот :pipi:

Било која поза,додека Let 3 ми фрла камчиња под џамо.
Башка зависи и од партнерот,соодносот еден со друг е многу битен.
Кога фантазиите и желбите се поклопат уживањето е неизбежно.
Променливи желби имам за позите,затоа морав и јас да филозофирам.:свиркам:

Ма сталкерот е за камчиња под џам џабе не му е никот таков... Едино ти да не му планираш него друга улога?:sneaky:

Ма сталкерот е за камчиња под џам џабе не му е никот таков... Едино ти да не му планираш него друга улога?:sneaky:
Почнала да ти работи фантазијата,нјкам да ти сметам.:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom