Cowgirl ми е една од поомилените, а може и Doggy, онака сакам да гледам како влегува полека во неа (недајбоже црнкиња да е, црно- бело, влези излези) :pos2:
Имам испробано повеќе пози и не би издвоил некоја за посебна. За почеток ќе кажам ме исполнува мисионерската во двете варијанти,Многу интересна е т. н. поза рак( ја најдов на интернет) која ја испробавме со партнерката, беше фантастично, како варијанта доаѓа во предвид и кучешката(одпозади кога целосно ја контролираш ситуацијата, интересно е кога газето ти е пред тебе, го гледаш како меша лево- десно, напред- назад. Дане заборавам, пред некој ден пробав секс на машина за перење, партнерката качена на неа, кога ќе почне центрифугирањетона машината самото вибрирање си го направи своето : гарантиран обостран оргазам.Како најново искуство почесто ќе ја користам со партнерката, и ви ја препорачувам на сите кои не ја пробале
Ми се допаѓа да бидам јаван, кучешки стил и ми се допаѓа мисионерската ама со нејзините нозе на моите рамења. Од оралниот секс ми се допаѓа "riding my face" :back:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.