Кожувчанка - Кралица на тресењето

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
Еве ги главните актери, а и музиката од рекламата... Овој изгледа сака да биде Сечи Перо :pos:
И после зошто женските сакаат да бидат Висока нога овој ги брука мажите комплетно...............

Член од
10 декември 2011
Мислења
16
Поени од реакции
5
No, no, this isn't happening! Како можат да смислат вакво нешто бе!? :tapp: :facepalm:

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
што е со спотов бе, не ја разбирам поврзаноста на:

1. просјакот
2. продавачот на костени
3. кучето скитник
4. бајкерот
5. жичарата
6. пливање у базенот на плаза со одело
7. гатфадр сцената на крајот
и сето ова со текстот на песната, а со насловот... ма што се трудам јас да сфатам будали :) - освен 2000 денари да го изнајмиш базенот на плаза за еден термин, друго не ти треба ништо повеќе за да го снимиш спотов. бтв од целиот спот само бети вреди, без да отвара уста

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Пијам многу кожувчанка и зиме и лете, али во последно време кога ќе се напијам серка ме фаќа додека го затворам капачето..

Член од
31 мај 2011
Мислења
1.424
Поени од реакции
789
Нема да те испркса кожувчанката ако вака ја истресеш ? :unsure: Иначе глупа е...

nilla-vanilla

#kingliam
Член од
17 јуни 2010
Мислења
2.041
Поени од реакции
1.748
Таман ќе мислиш нема со што повеќе да изненадат, се појавува уште подебилна реклама:facepalm:

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Батенцево од рекламава,да ти бил пејач.......и тоа кастриран....

vlakno

guitar shredder
Член од
20 септември 2009
Мислења
87
Поени од реакции
3
tresi kozuvcanka ako deckoti nema patlak, na to me asocira gorenavedenata reklama,, ako se trese ke izveetree i od gadno pogadno. ce treba da puvnit pa CO2 da se stvorit. prijatno

Kajgana Shop

На врв Bottom