Кое е најнеобичното место каде што сте имале секс?

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
EEEpa, segde samo vo moj krevet ne :nesum:
Vo lift, vo avion, vo skolski avtobus, vo uciliste na klupa, vo garderoba, kaj grobista, vo diskoteka, vo bazen, na skali (najmacno :icon_lol:), na plaza vo zima, vo wc vo skolo, vo taxi, i ja vo kino iiiii, i tolku.

:kesa:
И кога се разбуди целата жива вода што си рече: Huh, what a fucking nightmare!

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Млад си ти. Има још времена. :smir: Ако не почнеш да ја крадеш колата од дома во скоро време не би пробал. Буди мушкоооо.... укради ја.. :)
аааааа да ме фрлат низ џамо после:haha::haha::haha:

S

smart ass

Гостин
Зад куќа...:vozbud:

Јбг немаше услови а путе не се пропушта бе...ехаа а и тинејџ хормоните фрчеа па така даа...

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Mnogu razlicni idiotski mesta! And I'm proud of it!

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
na hauba mn e zakon i tia na 101 cela rasklatena krcka :)
оф топик: Не порекувај 101 !!! незнаеш какви се сеќавања имаат многумина од сеџ у 101 на предно седиште задно хауба гепек и така натака...

он топик:
чудно место необично кај шо сум имал секс немам.... ама би ми било филинг покрај водопад.. незнам зашо

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.431
Поени од реакции
30.913
EEEpa, segde samo vo moj krevet ne :nesum:
Vo lift, vo avion, vo skolski avtobus, vo uciliste na klupa, vo garderoba, kaj grobista, vo diskoteka, vo bazen, na skali (najmacno :icon_lol:), na plaza vo zima, vo wc vo skolo, vo taxi, i ja vo kino iiiii, i tolku.

:kesa:
Од 46 збора само 45 се лага.

Член од
7 декември 2009
Мислења
9
Поени од реакции
0
Mi istekoa ocite od citanje....koj laze koj si kazuva :icon_razz
Moite "neobicni" mesta:vo podrum,vo wc,na hauba.....sto znam..mnogu id vas veke gi imate napisano ovie,pa ne mi se ni neobicni veke :pipi::pos2:

Член од
9 декември 2009
Мислења
9
Поени од реакции
3
:pos2: nashkola vo edna soba i ne fati sluzitelot i ne zatvori da si prodolzime so rabotata :pos2:hah jako bese epten a posle si odevme vo stan by the way vo sobata nemashe krevet moravme nazemja na eden tepix taka pomal :pos2:

SweetGirl*

мудар посматрач
Член од
9 декември 2009
Мислења
144
Поени од реакции
126
Vo hotelska soba,crveno vino,joint i nesto BELO:))
тоа веќе не е најневообичаено место...:nenene:

:pos2: nashkola vo edna soba i ne fati sluzitelot i ne zatvori da si prodolzime so rabotata :pos2:hah jako bese epten a posle si odevme vo stan by the way vo sobata nemashe krevet moravme nazemja na eden tepix taka pomal :pos2:
кое одд си...цццц

Kajgana Shop

На врв Bottom