Кое е најнеобичното место каде што сте имале секс?

Па ... во тоалет во ноќен клуб додека надвор не чекаа околу 10 тина луѓе, во влез од зграда (еден се враќаше од излегување,сигурно свати што се случува), предигра на маса во кафиќ... ај доволно е :wink:

Зад куќа:toe:....во шупа:vozbud:

Имаше врз една маса ставено јамболии и други срања..ја ги тргнав настрана и п ****а(ај партнерка- демек недискриминирачки:pos2:)
(Сама се намест на масата и то убаво)рашири нозе...после ќе речат жена не размислува...абе ахх...како ме прочита ццц секс телепатија имаат жените:vozbud::pos2:

Натртена на мотор ја имав, на аутопут, накај велес, а и една ја натртив на аутопут накај аредром, со главата набиена у пенџер од кола и онака, ттооооо мајсторе, ради одзади!

Инаку да не се повторувамЧ плевна, тераса, балкон, кафиќ, диско, билијард, улица, зад манастир, на плажа преку ден, у вц дур мајка и риба килим поред врата, у дом на АРМ, у МНТ, на факултет, у авион итн

Во дискотека, во женски тоалет највозбудливо најризично...коа испаднавме од тоалетот надвор ме чекаа две горила од обезбедување а јас така слабичок поднапиен истоштен од сексот, срека газдарицата на дискотеката ми е пријателка, а нејзин внук од сестра е шеф на обезбедувањето се знаев со него, овие баткиве ме гледаа ко сестрите да сум му ги ебал у вцто, се погоди тој помина таму се искубав......бевме пијани со партнерката и пискавме и тропавме многу се опуштивме скроз...
а народот надвор, девојчињата мислее дека силуваат некоја внатре и отука настанала цела фама......хаха еиии коа ке ми текне која бараба бев порано...

Ако те пали ризик пред локалната МВР имај секс...ќе имаш добар оргазам..ама и 1500евра казна...кост бенефит..не сум способен да проценам...

Абе ваму ќе мислат силуваш пред очи на МВР...

И не заборавај ТИ СИ МАКЕДОНИЈА.:pos2:

ЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ЗНАЊЕТО Е МОЌ=моќта корумпира

земи ги работите во СВОИ РАЦЕ

ЧИМ ИМАШ ПРАВО ДОДЕКА МОЧАШ И СО ЛЕВА И СО ДЕСНА ДА ГО ДРЖИШ....ИМАШ ПРАВО НА СЕКС Кога и каде сакаш:kesa:

Арно ама кај нас бранат..

Енивеј ова планирав да го пишам во виница(македонски градови)..

Имено наталитетот е зголемен за 160 проценти...Т.Е се повеќе фамилии прават по посебна потреба(како нарачка ил наредба иде-ама по устав социјална држава сме)) трето дете-воглавно се социјални случаионака колку за ифо.

Туу а замисли да роди близнаци...ихаа која гага..

Натртена на мотор ја имав, на аутопут, накај велес, а и една ја натртив на аутопут накај аредром, со главата набиена у пенџер од кола и онака, ттооооо мајсторе, ради одзади!

Инаку да не се повторувамЧ плевна, тераса, балкон, кафиќ, диско, билијард, улица, зад манастир, на плажа преку ден, у вц дур мајка и риба килим поред врата, у дом на АРМ, у МНТ, на факултет, у авион итн

Ih kosmopolit coek :D

Во лифт,в кајче,во нива со јаболка (кутри чувар мислеше дек ги крадиме ) :vozbud:

Во Т.Ц. Буњаковец на 2 спрат :pos2:
И јас у трговски центар, али не Буњаковец. :)

Плус у дворот на основното школо и у гимназијата (културен човек сум, сакам образовни институции :icon_lol:)

А, ваљда и парк на отворено и влез во зграда се рачуннаат ко поспецифични места.

И пазарот у Струмица за време на карневалот го забораив.

Тоа уствари ми е број 1 место шо се тиче "необичност".

:pos2: хехех добра локација, ама сега го нема ама ке се најде друго место идат карневали побрзо...:back:

На дрво :vozbud:

Kaj devojkata doma dodeka brat i i babai bea doma :ija:
a da i vo plevna na selo. Ubavini, ama posle seno na site mozni mesta :toe:

Да сум ѕирнал низ прозорецот ќе сум те видел како се сексаш :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom