- Член од
- 21 јануари 2009
- Мислења
- 8.830
- Поени од реакции
- 8.858
Имаше еден муабет, на ФБ, беше како : На свадбите, постарите луѓе ми велат ,,Ајде, ти си следна!,, Мене тоа многу ме нервираше, па на секој погреб почнав јас на нив да им го велам истото.
Шала на страна, јас не знам да си преќутам. Посебно што сум долго со дечко ми и ме замараат ,,ајде кога, мислиш цел живот ќе те чека, кога мислиш деца да раѓаш, можеш факултет и во брак да завршиш, пази да не ти избега, добра прилика е........ ,, да земеш да се утепаш. Ама јас им враќам, гомно човек ,,не бе, он за заебанција ми е, кога ќе се мажам ќе си најдам некој друг, се мислам да најдам некој разведен со деца, па да не морам деца да му раѓам,, ..... и нормално, тука сите шизнуваат и јадат буреци, а јас си се смеам![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Шала на страна, јас не знам да си преќутам. Посебно што сум долго со дечко ми и ме замараат ,,ајде кога, мислиш цел живот ќе те чека, кога мислиш деца да раѓаш, можеш факултет и во брак да завршиш, пази да не ти избега, добра прилика е........ ,, да земеш да се утепаш. Ама јас им враќам, гомно човек ,,не бе, он за заебанција ми е, кога ќе се мажам ќе си најдам некој друг, се мислам да најдам некој разведен со деца, па да не морам деца да му раѓам,, ..... и нормално, тука сите шизнуваат и јадат буреци, а јас си се смеам
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)