Кога некој ве копира...

InSuLaNeR

A man who never was a boy.
Член од
13 јули 2009
Мислења
878
Поени од реакции
107
Не верувам дека има некој што ме копира можда и да има по некои што знам!!:toe:

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
Ако му дошло на некој да ми го копира стилот и неможе да си изгради сопствен стил, нека го копира. Се додека на мене ми е убаво да се облекувам така како што сакам, ништо друго не ме интересира.

Член од
8 февруари 2009
Мислења
285
Поени од реакции
39
За носење незнам...барем кај нас во Куманово сите ми се некако исти како во униформи и колку и да неќеш се случува да имаш исто парче облека со некого. Ама кога ми го копираат лејаутот и тоа абаут ме на YouTube (посебно што ги има некои Јужни сосетки) е тогаш пцујам до миле воље :nerv: :angry3: :icon_evil

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
И да сака не може да ме копира никој па и затоа одбрав баш ваков(панкерски)стил несакам да ме копираат па ни да копирам колку сака нека е добар неговиот стил !!

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
ehh ova kopiranjevo sekade e, malce ke zabegam od temata:
-vo sredno vo prva godina ni dadoa uniformi i jas odma si go isekov dresot so go imav i grbot od Man.Utd si go soshiv na levata strana od skolskata uniforma-do togas bev edinstven a posle nekoe vreme cela gimnazija istoto go imase napraveno
-cestopati se slucuva da kazam nekoja recenica sto sam sum ja sostavil ili nekoj znak pa odma istiot go koristat i drugite i toa vo nekoja "debata" vo koja sme protivnici
-sekogas te kritikuvaat za nesto i odma istoto toa "losoto" ti go zemaat
-pak kaj uniformite-slusam rock i metall muzika i na uniformata odnazad go nacrav logoto od metallica i MetallicA imeto taka kako grom (a od vnatresnata strana naslovi od pesni)i posle eden koj dotogas plukase na metallica pocna i toj da pisuva na istoto mesto Nothing else matters, unforgiven itn.
-od hartija go napraviv logoto od metallica a toj istiot ne mozese da se pomiri dodeka ne nauci i toj-ednostavno ke umrese sirotiot i uste se fali so toa so go naprail
-utroto ke go pocnam so nekoja pesna i odma posle cel den drug ja pee istata.......
za obleka, ocila,patiki......isototo se slucuva i stvarno mnogu me nervira. No cestopati kazuvam edna mnogu kratka recenica: BE ORIGINAL ;)

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Мене дури и во сликичките на мсн ме копираат, топиците, А за во живо да не правам муабет посебно косата.

Член од
18 април 2010
Мислења
8
Поени од реакции
0
Па си имам уникатен стил на облекуванје и мразам луге со неизграден стил ,кои копираат и си немаат свој вкус на облекуванје.И копираат од разни причини а најчести се да се уклопат во некои друштва .

Член од
26 февруари 2012
Мислења
96
Поени од реакции
43
тоа би требало да биде комплимент , иако е малку иритирачки кога откако ке купите нешто ново другарка ви /или некој близок трча и го купува веднаш истото .

Altair

Шмеќер
Член од
30 јуни 2008
Мислења
306
Поени од реакции
192
тоа би требало да биде комплимент , иако е малку иритирачки кога откако ке купите нешто ново другарка ви /или некој близок трча и го купува веднаш истото .
другар најди некоја тема од 2001 , немавезе :D

whenURdown

увезена пломба за петтка доле десно
Член од
6 март 2012
Мислења
56
Поени од реакции
24
ајде женските да се копираат да се лутат ама имам пријател мадафака че му искршам заби колку е глуп исти патики купува облека исти цигари пуши иста боја на запалка,ги користи мојте фори ,наеднаш ги доби сите мои маани и болести ко тешко дишење и можно гушење.. ват да фак дуд.. шо да му прам? ме нервира -.-'' :facepalm:

Член од
27 мај 2012
Мислења
16
Поени од реакции
4
мене никој не ме копира,не им се допаѓа стилот што го носам
(хипстер) :icon_lol:

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Јас не се замарам со луѓето, воопшто не ни гледам ни како се облечени, а не пак дали некој ме копира!
И да ме копира, што ќе копира ...немам некој одреден стил на носење, затоа што и немам пари да си купам соодветна облека - најнова мода, така да се носам лежерно, фармерчиња и маичка и слично!
А да ме копира во други работи, ќе ја/го предупредам, ако не се откаже, има без коса да остани....:tapp:

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Aj lof it :D
Sakav bliznacka da imam porano, ama nema. Pa dovolna e samo bleda kopija na jas, ke se zadovolam so toa :)

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Де бе, шојма толку “специјално“ во 3 парталчиња за коприање или незнамтијас шо. Едноставно е, не се замарам со то.

ајде женските да се копираат да се лутат ама имам пријател мадафака че му искршам заби колку е глуп исти патики купува облека исти цигари пуши иста боја на запалка,ги користи мојте фори ,наеднаш ги доби сите мои маани и болести ко тешко дишење и можно гушење.. ват да фак дуд.. шо да му прам? ме нервира -.-'' :facepalm:
Излези гол, за промена... ако излези и тој по тебе, дефинитивно те копира.
--- надополнето: 5 јуни 2012 во 23:28 ---
А да ме копира во други работи, ќе ја/го предупредам, ако не се откаже, има без коса да остани....:tapp:
Ами ако некој е ќелав, а те копира?

Kajgana Shop

На врв Bottom