Солунски Атентатор
НУДИСТ
- Член од
- 10 мај 2010
- Мислења
- 2.727
- Поени од реакции
- 1.970
mi se ebe koga ce vidam zgodna devojka
wow ne mozam da se koncetriram mozokot mi e vo opsejd
Деќко, џабе ти е аватарот убав кога си смотан.mi se ebe koga ce vidam zgodna devojka
haha abe glup ne se vika деќко tuku decko ili kirilica bidejki pisis deчко . toa se vika em suto em bodeДеќко, џабе ти е аватарот убав кога си смотан.
Као прво ја утна темата, као второ се вика “офсајд“
ама и тебе па добро ти оди кирилицава.....инаку кога ми се ебе си ја викам женската и свршен чинhaha abe glup ne se vika деќко tuku decko ili kirilica bidejki pisis deчко . toa se vika em suto em bode
cuti a sramota ,znaci mnogu gresam na vaa testaturata oti brzo gi pisam postovite ne obrnuvam mnogu vnimanie za idnina poveke ce pazamама и тебе па добро ти оди кирилицава.....инаку кога ми се ебе си ја викам женската и свршен чин
Се згазиф од смеење ајјјјј овој Шмекерот не е точен фаца Закон сигурно е некој многу образован човек :pos2:Епа другар ја сфатив дека си очаен уште коа ти ја прочитав темата!...викам овој чим истакнува тема стварно е искрен!...
Само да те прашам нешто?...како сакаш бе ти да ебеш со таков шовинистички потпис. ...па тоа жените читаат бе...Примање, кур бутање ова она...немој бе такви муабети одбивен си им на жените. Ако продолжиш со тој став...наскоро ќе отвориш нова тема...Многу Дркам ќе се вика! ...немој така...пази сеа кај мене нов потпис..
-Јасно дека нема да се замараш кога си ги менуваш рацете ))))))))))))))))))...ебам и не се замарам.
... ако ти така практикуваш, во ред.-Јасно дека нема да се замараш кога си ги менуваш рацете ))))))))))))))))))
Јас погоре точно напишав како практикувам. Ако не читаш, не сум јас виновен.... ако ти така практикуваш, во ред.
Се гледа, врие од ебачишта ко тебе на форумов. Од таквите ние обичнава раја до ред не можиме да стасаме.Јас погоре точно напишав како практикувам. Ако не читаш, не сум јас виновен.