Кога би имале уште еден ден?

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
Ќе седнам рано во мугрите и ќе ги прочитам сите 20 страни од темава
и дури потоа ќе одлучам како понатаму ќе го потрошам денот.

Xibalba

Corona Australis
Член од
24 јануари 2012
Мислења
6.091
Поени од реакции
11.496
@Anco А бардаците на Блага Павловска? Зарем не го заслужуваат твојот последен ден.

Член од
31 јули 2014
Мислења
4
Поени од реакции
2
Sporen mene koga bi razmisluval na ovaa tema, najubavo e da se ostavi nekakov belek zad sebe, nesto sto lugeto ke te pametat, sto se odnesuva do mene bi napisal kratka kniga za zivotot, iskustva ,dozivuvanja i sekako ke go prodolzam mojot rod dokolku ne sum go napravil toa.Samoto ova ke pretstavuva najgolema srekja i uspeh za mojot posleden den. ;)

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
Kje stanam nautro kako i prethodniot den. Kje se zamijam izmočam i isseram kako i prethodniot den. Kje odam na rabota kako i prethodniot den. Slobodnoto vreme kje go potrošam sam, rešavajki zadachi vo tishina, kako i prethodniot den. Kje rucham na malototo terasiche kako i prethodniot den. Vecherta kje legnam da spijam za posleden pat, vo neureden krevet kako i prethodniot den and not a single fuck shall be given, kako i prethodniot den.

Член од
6 февруари 2010
Мислења
882
Поени од реакции
923
Прво на нотар, се што имам и поседувам оставам помеѓу мајка ми , жена ми и ќерката. Одам да јадам еден обилен похован стек во сендвичара. Земам пиштолот и одам да кокнам неколку луѓе кој цел живот ми биле трн во око.
Прво директорот затоа што е лажливо копиле без чуство на морал, затоа што ветува а не исполнува, затоа што фаворизира партиски шуши без никакво знаење, затоа што прави ручеци по 50к денари на сметка на фирма.
Втор возачот.
Мало лажливо копиленце, вртикапа, само он и никој друг не треба да живее освен него.
Трет чуварот.
Ооо дојде денот да и се изнаебам на мама ти, бам бам бам...
Има уште неколку ама да не обесувам, овие тројца ми се сигурни.
Одам во викендицата и го чекам моментот, жалејќи за незапочнатите, нереализираните , недовршените работи....

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Ke go pominam vo priroda, na planina, bilo kade niz Makedonijava.

Член од
14 март 2014
Мислења
473
Поени од реакции
1.163
Би ги гушнала сите од семејството,друштвото и него.
Потоа би чкртала нешто во дневник,би ги ислушала сите омилени песни,би јадела благо и би го гледала небото и зеленилото позади куќа.
:)

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Би го поминал како секој ден, затоа што не се знае кој ден може да ти биде последен.

Член од
20 јули 2014
Мислења
311
Поени од реакции
302
Фрлам бомба в парламент и ги шамарам сите по пат.

HellRaiser

Реметам кајганџии
Член од
1 јануари 2014
Мислења
815
Поени од реакции
855
Ќе се помолам тој ден ако може да ми се продолжи за уште еден.Па ако фати молитвата последниот ден ќе си го продолжам за уште 100 години.

Kajgana Shop

На врв Bottom