кога би дознал дека имам само уште еден ден хух звучи како предизвик па би направил неколку работи !!! на прво место е адреналинот да ми скокне до 10000 сакам 300 km\h да кренам и жив да останам ке ги посетам сите што ги сакам, оделувам време за моето семејство,другарите,другарките,саканите особи, ке ги направам неколку битни работи за кој сум немал храброст, а богами и сеа немам ама пошто е последен ден не ми останува ништо друго освен да се проба....ке посетам неколку личности што не ме оставаат на мира, штеточини или говеда од луге што само зафакаат место во државава треба да се ликвидираат...ке ја посетам кошиката од 3 да и ги дадам сите 6 за цела зграда да ја остави на мира ке се препијам со мојата екипа, ке се најадам како човек и мислам дека исполнив 24h....и за крај се губам од овде одам кај што нема да ме најдат никогаш и го факам авионот за на оној свет имам премногу драги особи што сум ги сакал и ги сакам уште за друштво да ми прават барем знам дека и тамо нема да сум сам !!