- Член од
- 1 јули 2008
- Мислења
- 741
- Поени од реакции
- 76
Ќе ја побарамЈас од Агата последно ја читав Nulta tacka, и многу ми се допадна, прочитај ја
Ќе ја побарамЈас од Агата последно ја читав Nulta tacka, и многу ми се допадна, прочитај ја
„Кум“ од Марио Пузо? Или некое друго негово дело?Вака ја ко чоек шо не сум по книгите освен по тие лектири шо морам да ги читам за нашколо сакам сугестија за книга од вас ... барам нешо мафијашко нешто со кражби , криминал со такви работи ако може некој да ми каже некоја таква книга .
100% некој поназад во темава има пишано некоја книга ваква ама ме мрзи да барам ...
Фала однапред
Си ја читал ли тирлогијата на Стиг Ларсон?Сакав добар трилер, сакав да прочитам нешто толку добро што ќе ме измести, сакав нешто што ќе ми покаже дека не се сите трилери слични, дека не сите приказни наликуваат една на друга. Па од таа желба го почнав патувањето по светските интернет портали. Рејтинзи, мислења на читатели, филмувани книги, што препорачуваат луѓето. Игрите на гладните, 102 недели на листата на Њујорк Тајмс бестселери, најчитана книга во моментов во светот според 5 светски портали за книги со над 300.000 членови, книга на годината според 40 различни весници, договор за филм следната година, опсесија на секој млад човек во светот, повеќе од 100 фан клубовиосновани на интернет за да се спојат љубителите, критика од Стивен Кинг дека не можел да ја остави, од Стефани Мајер дека ја носела со себе на вечери...