- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 6.161
- Поени од реакции
- 10.125
Не знам дали е култен или е класик или не спаѓа во ниедна од овие групи, ама The Sixth Sense е срање.
Зошто тогаш се наведени не разбирам?Schnidler's List, Star Wars, Matrix, Apocalypse Now ги немам гледано и тешко дека ќе ги гледам
Шо стори бе брат, еве не ти судам, вкус и вкус, али, еве кажи ми кој ти се омилени филмови, баш ме заинтересира.Од топ 50 листата на ИМДБ следните не ме бендисаа ништо посебно ( незнам дали сите се култни филмови/класици )
The Godfather 1,2,3
Pulp Fiction
Lord of the Rings
Se7en
The Usual Suspects
Memento
Saving Private Ryan
Schnidler's List, Star Wars, Matrix, Apocalypse Now ги немам гледано и тешко дека ќе ги гледам
102.5 посто се слагам со ова.Понатака, Boondock Saints е најголемото срање кое го имам изгледано, не знам како стигнал до статус на култен филм.
Пошто и ако ги гледам некогаш доста сигурен сум дека нема да ми се допаднатЗошто тогаш се наведени не разбирам?
Well, that make perfect sense!Пошто и ако ги гледам некогаш доста сигурен сум дека нема да ми се допаднат
Пак ќе одам според топ листата на ИМДБ, од популарните филмови овие ми се поомилени-Шо стори бе брат, еве не ти судам, вкус и вкус, али, еве кажи ми кој ти се омилени филмови, баш ме заинтересира.
Па не ги гледам пошто и да ги гледам нема да ги бендисам и веројатно ќе го премотам цел филмWell, that make perfect sense!