Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.613
Поени од реакции
4.478
Duplanje za denes:

1. Eternal Fire vs Team Spirit 2 (1,30) cs go
2. Leče vs Inter 2 (1.30)
3. Filadelfia Eagles vs Washington Commanders 1 (1.35) NFL

Vkupno 2.28
Прелесно беше викендот..
За денес идеме

1. Complexity vs Eternal Fire 2 (1,25)
2. Brest vs Real 2 (1,4)
3. Miami H. vs Cleveland C. 2 (1,35)

Vkupno 2.36

AAbrat

Член од
28 октомври 2015
Мислења
738
Поени од реакции
1.682
Bayer-Slovan bratislava T14+ 1.60 na pojak vlog.... mislenje ? Se mislam da odam na pojako da ja izigram ako na Dinamo 9-2 napravija ne gledam pricina da ne dadat 4 gola.
Mislenje ?

Invisible Force

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.173
Поени од реакции
9.867
Bayer-Slovan bratislava T14+ 1.60 na pojak vlog.... mislenje ? Se mislam da odam na pojako da ja izigram ako na Dinamo 9-2 napravija ne gledam pricina da ne dadat 4 gola.
Mislenje ?
6+ лупни ја без размислување. Други ГГ прво Динамо-Милан, ГГ прво ПСВ-Ливерпул и ГГ прво Манчестер сити- Бриж

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.613
Поени од реакции
4.478
Прелесно беше викендот..
За денес идеме

1. Complexity vs Eternal Fire 2 (1,25)
2. Brest vs Real 2 (1,4)
3. Miami H. vs Cleveland C. 2 (1,35)

Vkupno 2.36
izimizi.gif
Автоматски споено мислење:

За денес момци идеме со:

1.France vs Croatia 1 (1,36)
2. Lyon vs Ludogorets 1 (1,26)
3. Cleveland C. vs Atlanta H. 1 (1,22)

vkupno 2,10

На кратко, нема што да бара Хрватска со Франција, преслаб ростер има за ѕвездите нигерски, лагано Франција vs Данска ќе биде финалето.. На Лион му треба победа за да биде топ8, башка Лудогорец се камења, едноставно лесна победа очекувам ништо повеќе.. Кливленд имаше 3 порази за редом, вчера (ноќеска) победија лесно, се враќаат во форма и не би рекол дека ќе си дозволат 4 порази во 5 утакмици..

Едит, сеа видов Кливленд веќе имаат 2 победи после 3те порази, нејсе очекувам победа вечер...

Последно уредено:

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.677
Поени од реакции
14.330
Pakistance raboti IT sequrity antivirus programer neznam i jas sto e zima top kes na vreme izbegal od Lahore so golem ksmet od Alax ili Mohamed koj mu e Bog ne e bitno dobil dupla bonus na plata i otisol vo drugata filijala da odigra Rodri ( najdobruot fudbaler za 2024) da dade gol za 400 €.

Kolegata nov malku budala vika go nema vo
ponuda mu twknuva da zvoni Karlslue centrala da prasa zasto go nema Rodri vo bilten.... Marija so 8 odd od Bihac tamu radi u centrala neznae Rodri dali e ekipa drzava ili fudbaler.....Mi zvoni mene kolegata da prasa..... sum se smeel 2 saata bez prestan.... Rodri ima skinati ligamenti veke 4 meseca nema da igra uste duplo od toa normalno nema da dade gol ovaa kolo.....

Tipceto pakistanec mi doaga sega na kafe bil ova utro da isplati 19.8K evra normalno prvi tiket vo zivot na 20 evra uplata...nekoj mu rekol igraci da dadat gol, odigral on vo prvo poluvrmee da dadat gol pogolema e kvotata....

go prasuvam kako znaese koj ke dade i bas vo prvo poluvreme...vika
Ziveev 3 godini vod dortmumd zedov eden od niv, vidol Dembele... cul za nego 2021, drugite 2 go prasal kolegata kojnima pola autizam i raboti na kasa bidejki e Avstriec se poznava so gazdata.....
Uste nemozam da ja razberam sekvencata, posebno od kockarski aspekt ako ovoj nekoj go cue od pazientite sto rokat Live po cel den, ke se samoubijat pola od niv...
@LesterBoMccaleb читај и учи :icon_lol:

Invisible Force

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.173
Поени од реакции
9.867
Предлози за денес :

Ајакс Т12+
Атлетик Б. 1
Андерлехт ГГ3+
Манчестер Ј. 2 3+
Митјиланд ГГ3+
Ренџерс 1
Рома 1
Брага ГГ3+
Тотенхем ГГ3+
Твенте Т12+ или ГГ3+

Член од
24 септември 2023
Мислења
1.160
Поени од реакции
1.747
0/3 :ROFLMAO:
Легенда си :D
Ti si pogolema legenda so postiranje pogodeni tiketi.
Tiketi se postiraat pred pocetok.
Автоматски споено мислење:

Ednas godisno si trefnal nesto so 500 evra vlog i go postna dobitniot tiket vo Dobivka prosledeno so pesna i trubi... mozese da postiras pred pocetok da uplatime i nie.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.776
Поени од реакции
115.693
Ti si pogolema legenda so postiranje pogodeni tiketi.
Tiketi se postiraat pred pocetok.
Немам ништо против тебе, се насмеав дека рече оти имаш претчувство сите три дека се добитни, а сите три ги утна. :D

Не постирам тикети и типови одамна, зашо имаше многу паметњаковичи и нема смисла да давам типови некому за џабе, а притоа да просере кога нема да пројде.

Член од
10 мај 2022
Мислења
969
Поени од реакции
2.755
Немам ништо против тебе, се насмеав дека рече оти имаш претчувство сите три дека се добитни, а сите три ги утна. :D

Не постирам тикети и типови одамна, зашо имаше многу паметњаковичи и нема смисла да давам типови некому за џабе, а притоа да просере кога нема да пројде.
Како ти што се сереше на многу што постираа во темава:cool:Не сваќај ништо лично,немам ништо против тебе само пишувам ти што имаш правено на темава пред скоро време.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.776
Поени од реакции
115.693
Како ти што се сереше на многу што постираа во темава:cool:Не сваќај ништо лично,немам ништо против тебе само пишувам ти што имаш правено на темава пред скоро време.
Сум серел на кретени, и ќе серам и понатака. Милион години сум на форумов, какви све болиди прошле тоа е страшна работа.

Kajgana Shop

На врв Bottom