- Член од
- 28 октомври 2019
- Мислења
- 1.831
- Поени од реакции
- 4.429
Јувентус играат ако си заборавилСите 3+
Јувентус играат ако си заборавилСите 3+
Прелесно беше викендот..Duplanje za denes:
1. Eternal Fire vs Team Spirit 2 (1,30) cs go
2. Leče vs Inter 2 (1.30)
3. Filadelfia Eagles vs Washington Commanders 1 (1.35) NFL
Vkupno 2.28
6+ лупни ја без размислување. Други ГГ прво Динамо-Милан, ГГ прво ПСВ-Ливерпул и ГГ прво Манчестер сити- БрижBayer-Slovan bratislava T14+ 1.60 na pojak vlog.... mislenje ? Se mislam da odam na pojako da ja izigram ako na Dinamo 9-2 napravija ne gledam pricina da ne dadat 4 gola.
Mislenje ?
0/3Jokic triple double 1.90
Maxey 31.5+ 1.85
Kari 22.5+ 1.85
Ovaa vecer dobro predcustvo mislam deka site 3 ke bidat dobitni.
Прелесно беше викендот..
За денес идеме
1. Complexity vs Eternal Fire 2 (1,25)
2. Brest vs Real 2 (1,4)
3. Miami H. vs Cleveland C. 2 (1,35)
Vkupno 2.36
@LesterBoMccaleb читај и учиPakistance raboti IT sequrity antivirus programer neznam i jas sto e zima top kes na vreme izbegal od Lahore so golem ksmet od Alax ili Mohamed koj mu e Bog ne e bitno dobil dupla bonus na plata i otisol vo drugata filijala da odigra Rodri ( najdobruot fudbaler za 2024) da dade gol za 400 €.
Kolegata nov malku budala vika go nema vo
ponuda mu twknuva da zvoni Karlslue centrala da prasa zasto go nema Rodri vo bilten.... Marija so 8 odd od Bihac tamu radi u centrala neznae Rodri dali e ekipa drzava ili fudbaler.....Mi zvoni mene kolegata da prasa..... sum se smeel 2 saata bez prestan.... Rodri ima skinati ligamenti veke 4 meseca nema da igra uste duplo od toa normalno nema da dade gol ovaa kolo.....
Tipceto pakistanec mi doaga sega na kafe bil ova utro da isplati 19.8K evra normalno prvi tiket vo zivot na 20 evra uplata...nekoj mu rekol igraci da dadat gol, odigral on vo prvo poluvrmee da dadat gol pogolema e kvotata....
go prasuvam kako znaese koj ke dade i bas vo prvo poluvreme...vika
Ziveev 3 godini vod dortmumd zedov eden od niv, vidol Dembele... cul za nego 2021, drugite 2 go prasal kolegata kojnima pola autizam i raboti na kasa bidejki e Avstriec se poznava so gazdata.....
Uste nemozam da ja razberam sekvencata, posebno od kockarski aspekt ako ovoj nekoj go cue od pazientite sto rokat Live po cel den, ke se samoubijat pola od niv...
Ti si pogolema legenda so postiranje pogodeni tiketi.0/3
Легенда си
Немам ништо против тебе, се насмеав дека рече оти имаш претчувство сите три дека се добитни, а сите три ги утна.Ti si pogolema legenda so postiranje pogodeni tiketi.
Tiketi se postiraat pred pocetok.
Како ти што се сереше на многу што постираа во темаваНе сваќај ништо лично,немам ништо против тебе само пишувам ти што имаш правено на темава пред скоро време.Немам ништо против тебе, се насмеав дека рече оти имаш претчувство сите три дека се добитни, а сите три ги утна.
Не постирам тикети и типови одамна, зашо имаше многу паметњаковичи и нема смисла да давам типови некому за џабе, а притоа да просере кога нема да пројде.
Сум серел на кретени, и ќе серам и понатака. Милион години сум на форумов, какви све болиди прошле тоа е страшна работа.Како ти што се сереше на многу што постираа во темаваНе сваќај ништо лично,немам ништо против тебе само пишувам ти што имаш правено на темава пред скоро време.