Кладилница (Генерална дискусија)

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Ако се одлучите за утре да одиграте нешо Медвешчак треба да е 2ка 2,30 овие Спартак во финансиски проблеми немаат доволно тренинзи а како шо прочитав ако преведе гугл правилно немаат ниту каде да одморат ниту шо да јадат :facepalm: практично се немотивирани за разлика од Медведиве кои имаат и тоа многу за што да играат

:свиркам:

Член од
13 март 2011
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.930
И сеа знае некој да каже за сигурно зашто ти зимаат лична?

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
хокејот заврши околу 4 30, и сега кога најрано можам да ги подигнам парите ако знае некој.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
За да ти пријават личен доход во УЈП.

П.с. и во Спортлајф треба матичен и се.
Име и презиме
Град
Општина
Матичен Број
Адреса на живеење

Ова се податоците што вработените низ кладилнициве ги внесуваат и затоа ви бараат лична карта.

Член од
13 март 2011
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.930
За да ти пријават личен доход во УЈП.

П.с. и во Спортлајф треба матичен и се.
А после УЈП како ги користи тие податоци?
Т.Е еве кратко и јасно : Што лошо можам јас како поединец да видам од тоа ?

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.255
Поени од реакции
2.590
Ако се одлучите за утре да одиграте нешо Медвешчак треба да е 2ка 2,30 овие Спартак во финансиски проблеми немаат доволно тренинзи а како шо прочитав ако преведе гугл правилно немаат ниту каде да одморат ниту шо да јадат :facepalm: практично се немотивирани за разлика од Медведиве кои имаат и тоа многу за што да играат
Браво друже!
Нареден пат кога ќе имаш било какво инфо сподели пак тука, поздрав.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
А на тој листот кај што се потпишуваме ја има уплата и добивката или само добивката?

Член од
17 јуни 2012
Мислења
1.934
Поени од реакции
2.438
Ај ќе фатам јас денес и ќе ви кажам утре што како.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.264
Поени од реакции
2.261
Ај нека ми каже некој што е работата со Скрил. Гледам на бет365 има опција deposit oд Skrill(Moneybookers). Едно те исто е ова или? Оти досега депозитирав директно од картичка од уни банка, а сега сакам да се `заштитам` па направив скрил. Сега треба и манибукерс да направам или, како оди ај некој нека пише накратко.

Член од
12 септември 2008
Мислења
746
Поени од реакции
533
Ај нека ми каже некој што е работата со Скрил. Гледам на бет365 има опција deposit oд Skrill(Moneybookers). Едно те исто е ова или? Оти досега депозитирав директно од картичка од уни банка, а сега сакам да се `заштитам` па направив скрил. Сега треба и манибукерс да направам или, како оди ај некој нека пише накратко.
Е сега направи скрил акаунт или не ? Скрил = Манибукерс, ребрендирани се манибукерс...

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Истото е :)

Член од
25 март 2012
Мислења
508
Поени од реакции
130
Dali e mozno,pri kraj na godina,ili pak koga e vremeto za prijavi na prihodi,treba da se vnese prihodot/dobivkata od kladilnica,i togas ako ima neregularnosti ili pak nesopvaganje na brojkite da lupaat kazni ili sto ti znam.. ako im bilo samo do parite,gotovina,sigurno nema da barale i licni podatoci,tuku ke odbivale toa 10% i nikomu nisto,no so ova,popolnuvanje formulari i trista cuda,toa ..
Vie sto mislite?

Sent from my HTC One using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom