- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.921
- Поени од реакции
- 41.893
Eden uplati Oradea 1 i Krka 1 po 1000 na dve livcinja.
Нема да паднат многу голови, не ја уплаќај, односно мој предлог, уплати на under.mameto da im go ebam na sportlife 1.90 na baern pp3+ a vo mozzart okolu 3 koef
Сигурно била местена за Х затоа и заврши 2ка.Нема да паднат многу голови, не ја уплаќај, односно мој предлог, уплати на under.
--- надополнето: 17 декември 2013 во 19:45 ---
Инаку за Вардар-Металург начув била нешто наредена, у кладилница многу ја играа Х и Х2. Којзнае дали било така или пак Металург си го преслуша Вардар.
Незнам што било само кажав каква слика видов у кладилница. А и после сите тие нули на Металург у СЕХА, и после двомечот у Лига Ш. кој очигледно беше нареден, има простор да се верува дека и тука било нешто договорено.Сигурно била местена за Х затоа и заврши 2ка.
Македонска работа.
А бе во кладилница секакви небулози може да се чујат.Незнам што било само кажав каква слика видов у кладилница. А и после сите тие нули на Металург у СЕХА, и после двомечот у Лига Ш. кој очигледно беше нареден, има простор да се верува дека и тука било нешто договорено.
Како прво, фан сум на Металург а како второ не можам се што ќе слушнам во кладилница да пишам овде. Ја пишав оваа затоа што сметав дека Вардар се моментално во подобра форма и искрено очекував да победат а тоа не се случи. Како и да е не тврдам била наредена само кажав што се уплаќаше на големо и ете еден од типовите, односно "посигурниот" тип помина.Да победеше Вардар тогаш немаше да биде местена, а кога тепа Металург секогаш е местено. После натпревар знаете да кажете дека сите ја уплаќале х и х2
Точно. Сепак ова ми привлече внимание и споделив.А бе во кладилница секакви небулози може да се чујат.
Најјаки муабети има во спортска:Тоа се тие инсајдерски информации