Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
mameto da im go ebam na sportlife 1.90 na baern pp3+ a vo mozzart okolu 3 koef

Член од
16 јануари 2009
Мислења
255
Поени од реакции
135
Carmar Tns - ГГ 1 полурвреме
Sv Grodig Admira - ГГ 1 полувреме
за 50 денари
добивка 900 :)

Член од
13 март 2011
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.930
У копачка да не смениа со новиве тикети да моеш билокаде да подигнеш, или уште е кај си уплатил таму подигаш?

Член од
1 февруари 2009
Мислења
681
Поени од реакции
188
mameto da im go ebam na sportlife 1.90 na baern pp3+ a vo mozzart okolu 3 koef
Нема да паднат многу голови, не ја уплаќај, односно мој предлог, уплати на under.
--- надополнето: 17 декември 2013 во 19:45 ---
Инаку за Вардар-Металург начув била нешто наредена, у кладилница многу ја играа Х и Х2. Којзнае дали било така или пак Металург си го преслуша Вардар.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Нема да паднат многу голови, не ја уплаќај, односно мој предлог, уплати на under.
--- надополнето: 17 декември 2013 во 19:45 ---
Инаку за Вардар-Металург начув била нешто наредена, у кладилница многу ја играа Х и Х2. Којзнае дали било така или пак Металург си го преслуша Вардар.
Сигурно била местена за Х затоа и заврши 2ка.

Македонска работа.

Член од
1 февруари 2009
Мислења
681
Поени од реакции
188
Сигурно била местена за Х затоа и заврши 2ка.

Македонска работа.
Незнам што било само кажав каква слика видов у кладилница. А и после сите тие нули на Металург у СЕХА, и после двомечот у Лига Ш. кој очигледно беше нареден, има простор да се верува дека и тука било нешто договорено.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
Да победеше Вардар тогаш немаше да биде местена, а кога тепа Металург секогаш е местено. После натпревар знаете да кажете дека сите ја уплаќале х и х2 :icon_lol:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Незнам што било само кажав каква слика видов у кладилница. А и после сите тие нули на Металург у СЕХА, и после двомечот у Лига Ш. кој очигледно беше нареден, има простор да се верува дека и тука било нешто договорено.
А бе во кладилница секакви небулози може да се чујат.

Член од
1 февруари 2009
Мислења
681
Поени од реакции
188
Да победеше Вардар тогаш немаше да биде местена, а кога тепа Металург секогаш е местено. После натпревар знаете да кажете дека сите ја уплаќале х и х2 :icon_lol:
Како прво, фан сум на Металург а како второ не можам се што ќе слушнам во кладилница да пишам овде. Ја пишав оваа затоа што сметав дека Вардар се моментално во подобра форма и искрено очекував да победат а тоа не се случи. Како и да е не тврдам била наредена само кажав што се уплаќаше на големо и ете еден од типовите, односно "посигурниот" тип помина.
--- надополнето: 17 декември 2013 во 20:05 ---
А бе во кладилница секакви небулози може да се чујат.
Точно. Сепак ова ми привлече внимание и споделив.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Јас онака безвезе ја пробав Х, без никаква логика. Иначе 2ка беше добра денес за играње, заради отказот на Доне. Не можеш да дадеш отказ на тренер неколку саати пред најголемото ракометно дерби во државата. Мораше тоа некако да се познае на терен.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Тоа се тие инсајдерски информации :P
Најјаки муабети има во спортска:

Пр.:
Води Вардар 14-12 на полувреме: А бе ти реков договорена е Вардар да тепа овие тепаа последната сега ќе им ја вратат.

Металург прави пресврт и води 25-23: Ете местена прелаз си направија башка види колкав коефициент имаше за 2ка. Си ја наредија ептен.

25-25 на 40 секунди до крај: Ете Х чиста си наместија знаев дека ќе си ја договорат голем коефициент имаше за Х и си ја наместија буљаши.

Некоја екипа за овие 40 секунди дава гол и победува: Ете нели ти реков прееска дека ќе победат овие ? А бе се е местено џабе играте вие.

Kajgana Shop

На врв Bottom