Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.754
Поени од реакции
4.242
Бешикташ - Фенербахче
Аталанта - Милан
Двете ГГ @ 3 коеф

Сите екипи имаат солидни напади даваат голови, а одбраната не им е баш на високо ниво. Плус се повредите на дефанзивните играчи пример Милан се без Калулу, Тиав, Кјаер не е сигурен за настап. Кај Аталанта Џимшити и Толои се под знак прашалник за вечер.
Бешикташ веќе неколку утакмици без Масуаку и Росиер, Фенер исто така без Бразилците во одбрана Луан Перес и Бекао
Уште на полувреме двете влегоа :pijani:

Следни 3.6 коеф
Лозана - Сервет 1+ прво & 3+ цела
Интер - Удинезе ГГ

Лозана доста напаѓачки менталитет, без многу калкулирање играат. Сервете исто така добар тим, ги гледав против Јанг Бојс и Рома многу креативност во напад не ме чуди и 2-3 гола они да дадат. Кај Интер секако се големи фаворити и веројатно ќе победат ама без Де Вриј/Дамфрис плус Павард подолго време се зголемуваат шансите да примат гол. Удинезе незгоден тим на последниве 10тина утакмици обавезно даваат барем по 1 гол.

Член од
24 септември 2023
Мислења
1.250
Поени од реакции
1.928
@HEKOJ
Soberi si pari, i jas ke gi nameram, da vlozime po 2-3000 evra I da se kladime.
Ako imas muda.
Samo znaj deka ovoj pat nema da se nafatam da se kladam na bet365, ke treba I drugi kladilnici da vazhat, inace za kur mi e da se kladam samo na bet365.

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.745
Поени од реакции
4.684
Lakers - Indijana 2ka 2.55

Za mene e ova fifti - fifti i mislam deka vredi kvotata na Indy.. Baska u full sostav se so se Halibarton i mislam deka lesno ke pobedat..

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.975
Поени од реакции
8.224
@HEKOJ
Soberi si pari, i jas ke gi nameram, da vlozime po 2-3000 evra I da se kladime.
Ako imas muda.
Samo znaj deka ovoj pat nema da se nafatam da se kladam na bet365, ke treba I drugi kladilnici da vazhat, inace za kur mi e da se kladam samo na bet365.
Немам моментално време за ова

Член од
24 септември 2023
Мислења
1.250
Поени од реакции
1.928
Нели не играш ? Аман не пишувај не играм бла бла..
П.с немам ништо против и сакам да влезе тикетов..
Ova e 40€ vlog, ne e mnogu.
Ke uplakjam vaka cat pat po eden tiket da mi projde zelba no da navleguvam vo igra nema sansi. Mnogu nurnav.
Nekogas vo idnina ke igram povtorno na jak vlog, no so mnogu jaka banka i povekje pamet...

Kajgana Shop

На врв Bottom