- Член од
- 24 септември 2023
- Мислења
- 1.358
- Поени од реакции
- 2.097
Zsh bankrot ? nema da pobeduvaat Feniks i Baksi ?Одличен совет за банкрот.
Sakas da se kladime deka vo regularna sezona Feniks ke bidat prvi na zapadot a Baksi prvi na istokot ?
Zsh bankrot ? nema da pobeduvaat Feniks i Baksi ?Одличен совет за банкрот.
Никогаш ништо нема да му биде јасно. Глуп е ко кур. Нема елементарни познавања ниту од математика, ниту од основните принципи како функционираат кладилниците и кладењето.Kje pobeduvaat ama na niv kje bidi 1.10 1.20 sho kje igrash? 82-0 da ne bidat sluchajno? Otvori reddit ima statistiki od minati sezoni eksperimenti kolku bi bil kjar ako si igral samo na eden tim, se kje ti e jasno.
Ha, 1.10-1.20 protiv poslabite ekipi protiv solidnite i pojakite i na gostuvanja koeficientite ke bidat 1.50-1.60 prosek.Kje pobeduvaat ama na niv kje bidi 1.10 1.20 sho kje igrash? 82-0 da ne bidat sluchajno? Otvori reddit ima statistiki od minati sezoni eksperimenti kolku bi bil kjar ako si igral samo na eden tim, se kje ti e jasno.
Krsti se i ne zamaraj.Никогаш ништо нема да му биде јасно. Глуп е ко кур. Нема елементарни познавања ниту од математика, ниту од основните принципи како функционираат кладилниците и кладењето.
Неверојатно глуп лик, онака да се крстиш со лева рака.
Не сакам, клади се со кладилниците, не со мене. Сигурен сум дека фуриозно ќе ги играш двете екипи цела сезона и нивните најдобри играчи плус на поени и дека ќе паѓаш како будала. Сигурно ќе бидат на врвот и двете екипи, на првите 2-3 места, ама рачунај математички од 82 утакмици колку пати треба да победат двете екипи за да бидеш плус.Zsh bankrot ? nema da pobeduvaat Feniks i Baksi ?
Sakas da se kladime deka vo regularna sezona Feniks ke bidat prvi na zapadot a Baksi prvi na istokot ?
I jas sum siguren deka furiozno ke gi igram dvete ekipi sekogas so osnovniot hendikep.Не сакам, клади се со кладилниците, не со мене. Сигурен сум дека фуриозно ќе ги играш двете екипи цела сезона и нивните најдобри играчи плус на поени и дека ќе паѓаш како будала. Сигурно ќе бидат на врвот и двете екипи, на првите 2-3 места, ама рачунај математички од 82 утакмици колку пати треба да победат двете екипи за да бидеш плус.
Жал да му падне не човек колку си глуп. Онака, трагично глуп си и непсисмен. Ќе ги играш основните хендикепи на најголемите фаворити во лигата и ќе завршиш во плус? Теле едно.I jas sum siguren deka furiozno ke gi igram dvete ekipi sekogas so osnovniot hendikep.
Matematika ne treba da pravam zatoa sto sekogas igram na razlicen vlog. Se nadevam ke pobeduvaat shto povekje.
Mnogu mi e bitna prvata utakmica na otvaranjeto Feniks da pobedat na gosti vo Golden State 2.10 koef, ke odam na pojak vlog za dobro da pocne sezonata posle ke bide mn opusteno.
Твои пари, ти си знаеш.I jas sum siguren deka furiozno ke gi igram dvete ekipi sekogas so osnovniot hendikep.
Matematika ne treba da pravam zatoa sto sekogas igram na razlicen vlog. Se nadevam ke pobeduvaat shto povekje.
Mnogu mi e bitna prvata utakmica na otvaranjeto Feniks da pobedat na gosti vo Golden State 2.10 koef, ke odam na pojak vlog za dobro da pocne sezonata posle ke bide mn opusteno.
Ме боли курот што ти сакаш или не сакаш.Auu ova e preterizam te molam zaobikoli me ne sakam da si go vloshuvam raspolozenieto.
@William James
Ova ako e vistina ke se navredam, vaka koga ne e vistina ne moze da me navredi... skoro sekoj vtor den odam na isplata vo kladilnica i im zemam debeli tufki. Prebrojuvaat na mashini...Жал да му падне не човек колку си глуп. Онака, трагично глуп си и непсисмен. Ќе ги играш основните хендикепи на најголемите фаворити во лигата и ќе завршиш во плус? Теле едно.
Тие хендикепи, како и границите на кошеви на најголемите звезди се секогаш инфлаторни. Кладилниците знаат дека има будали како тебе колку сакаш, и хендикепите на фаворитите и границите на најдобрите стрелци секогаш се 2-3 поени повисоко поставени од тоа што вели математиката.
Јас толку изгубен лик во кладењето како тебе во животот немам видено. Вечер брадата ќе ги растури НА...
Секој ден одиш по ислата, а? Па нормално, не можеш се да промашиш, и дресиран мајмун ќе боцне нешто. Не е да одиш по исплата, треба плус да бидеш.Ova ako e vistina ke se navredam, vaka koga ne e vistina ne moze da me navredi... skoro sekoj vtor den odam na isplata vo kladilnica i im zemam debeli tufki. Prebrojuvaat na mashini...
Glup,glup,nepismen,tele,budala,izguben... batka kade so ovoj recnik nit me znaes nit me poznavas si zemas za pravo na Internet da navreduvas vaka... ajde batali me ne mi dosagjaj i ne mi gi krevaj zivcite i kurot zasto ke ti go stavam vo poganata usta.
Kakov kreten.
Ti znaes do shto e, zatoa ne si se ozenal i nemas deca a priblizno 60 godini si... batka ne mi treba nikakov sovet od tebe ni vo vrska so zivotot ni za kladenje... navredite cuvaj gi za nekoj drug jas ne se palam preku Internet.Секој ден одиш по ислата, а? Па нормално, не можеш се да промашиш, и дресиран мајмун ќе боцне нешто. Не е да одиш по исплата, треба плус да бидеш.
Теле едно глупо.
Морон, прво оженет сум, второ немам 60 години. Трето, каква врска имаат моите животни избори и мојата возраст со фактот дека ти си глупак што мисли дека ќе направи пари ако се клади на хендикепите на најголемите фаворити во НБА?Ti znaes do shto e, zatoa ne si se ozenal i nemas deca a priblizno 60 godini si... batka ne mi treba nikakov sovet od tebe ni vo vrska so zivotot ni za kladenje... navredite cuvaj gi za nekoj drug jas ne se palam preku Internet.