Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.756
Поени од реакции
4.705
Croatia W - Denmark W H1 (+6,5) handball

Iako se zeni i ne se predvidlivi smetam deka nema hrvatska da izgubi tolku mnogu od danska bidejki vtorive ke kalkuliraat i ke sakaat da bidat odmoreni za duelot so Norveska koj ke bide borba za prvoto mesto vo grupata.. Za posigurno ili ako mavate jaka uplata vo sportlife ja imate granica 8,5 na 1,40 koef..

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.447
Поени од реакции
39.076
И Бенфика и Баерн можат да се пробат 2+пп. Немам приметено квота испод 2 на вакви утакмици, а излегуваат. Од братми јас почнав ова да го играм, он и полувреме 2+ и конечен тип, по 2.50 коеф има на тие апсолутните фаворити.

Еве шо фатив сношти.

Screenshot_20221111-152114_Samsung Internet.jpg

Член од
15 јануари 2020
Мислења
807
Поени од реакции
2.620
Croatia W - Denmark W H1 (+6,5) handball

Iako se zeni i ne se predvidlivi smetam deka nema hrvatska da izgubi tolku mnogu od danska bidejki vtorive ke kalkuliraat i ke sakaat da bidat odmoreni za duelot so Norveska koj ke bide borba za prvoto mesto vo grupata.. Za posigurno ili ako mavate jaka uplata vo sportlife ja imate granica 8,5 na 1,40 koef..
Blisku bese stvarno

B

BigMac

Гостин
Да им ебам се по список на сити 162к ми земаа на 1.17коефицинт ги пишав за данокот да го поништам.Скапаници невидени нека не освојат ништо нека се распаднат,сите играчи на светско што им играат да се повредат во живот фудбал да не заиграат.

Последно уредено:
Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Embiid 28.5+
Vcera igraa protiv Atlanta, im stavi 26 poeni ama igrase skratena minutaza zatoa sto vleze vo problem so fauli. 5-6 minuti pomalku igrase.
Vecerva ocekuvam da odi preku 35 poeni.
Автоматски споено мислење:

Ла Клиперс Вруклин
КД може слободно да се изигра 31,5+ ,влог 15К
Среќно
27 poeni 6 minuti do kraj, utakmicata izednacena... Ne zema ni eden shut do kraj... Set kari vrzuva nekolku trojki a Klipersi vrzuvaat desetina napadi bez kosh... Morase li vaka da padneme ? Katastrofa

Последно уредено:
Член од
15 јануари 2020
Мислења
807
Поени од реакции
2.620
Embiid 28.5+
Vcera igraa protiv Atlanta, im stavi 26 poeni ama igrase skratena minutaza zatoa sto vleze vo problem so fauli. 5-6 minuti pomalku igrase.

27 poeni 6 minuti do kraj, utakmicata izednacena... Ne zema ni eden shut do kraj... Set kari vrzuva nekolku trojki a Klipersi vrzuvaat desetina napadi bez kosh... Morase li vaka da padneme ? Katastrofa
Neli sakase da zavrsis zasekogas so ovoj proklet forum?

B

BigMac

Гостин
Embiid 28.5+

Се збудале Кари ,КД последни 4 мин немаше шут, Клиперс да беа малку по прецизни на крај да дадеа некој кош друго ќе беше.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.965
Поени од реакции
9.596
Немав денес цел ден време да споделам а мислев и во 8 се по која логика на Холандија пак ја напраја фаворит со Шпанија па коеф 5.0о пак. Не гледет кој криминал се Холандија се првенствово. Штета и за мене и за вас шо не споделив fuck.

Член од
14 јули 2017
Мислења
670
Поени од реакции
1.352
Денеска, 3 утакмици ме вадат во 90+, волку среќа не сум имал во животот до сега, Рома а чекам 2+ а ставив оти знам колку мртво играт, мислев од 0-2 првен ама си реков ае да не ме изненадат, 2+ ќе а ставам, во 92-ра Белоти промашува пенал, а во 94-та Матиќ дава гол.
Манчестер, го имам да тепа, браќата ме вадат во 90+ исто така, а еве сега и Милан, го имам да тепа, ме вадат во 90+.
А чекам уште Лацио, искрено не очекував да испадне ливчето, го напишав колку да не ми дават ситни пари во кладилницата дека вчера фанав, али уште вечер ако тепа Лацио (на гости и 3.95 коефициент), ќе биде чудо.

Член од
28 октомври 2021
Мислења
1.146
Поени од реакции
2.255
Денеска, 3 утакмици ме вадат во 90+, волку среќа не сум имал во животот до сега, Рома а чекам 2+ а ставив оти знам колку мртво играт, мислев од 0-2 првен ама си реков ае да не ме изненадат, 2+ ќе а ставам, во 92-ра Белоти промашува пенал, а во 94-та Матиќ дава гол.
Манчестер, го имам да тепа, браќата ме вадат во 90+ исто така, а еве сега и Милан, го имам да тепа, ме вадат во 90+.
А чекам уште Лацио, искрено не очекував да испадне ливчето, го напишав колку да не ми дават ситни пари во кладилницата дека вчера фанав, али уште вечер ако тепа Лацио (на гости и 3.95 коефициент), ќе биде чудо.
Мене исто, Милан и Јунајтед, ама јас ја чекам кец. :icon_mrgr:

Член од
14 јули 2017
Мислења
670
Поени од реакции
1.352
Мене исто, Милан и Јунајтед, ама јас ја чекам кец. :icon_mrgr:
тоа е поверојатно, Лацио го ставив дека кога станува збор за тим од Seria A, они ми се омилен тим, повеќе беше навивачки, сега кога би а ставил би а ропнал ваљда двојна шанса нешто или пак на голови, а не чиста двојка :). Али ајде, една навивачка, да го испоштувам Лацио.

@МаксАлегри ае со здравје да си ги трошиш парите, ако а чекаше само Јуве, ем тимот за кој навиваш победи, ем добитно, мераци xD. Мене ме прееба Лацио за 5500, ама од другата страна па и виа 5500 не би биле 5500 да не бесе коефициентот од Лацио, би биле нешто околу 1200/300

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom