- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 6.963
- Поени од реакции
- 9.594
Никој не ни успеа да го достигне тој врв на Бетсити во тој период играв многу хокеј фаќав ко несаглам,играв на стрелци,на поентери,на вкупно замени на утакмица,на шутеви на незнам уште што не. Гледам и сега ја имаат истата понуда малце стварно лимитираа и беше потешко да уплатиш поголема сума и се чекаше за авторизација
За мене овие по нив Хоризонт и таа е покојна,па Депортиво,Џокер све се историја сеа шо е ова останато е далеку од тој квалитет на квоти шо беа тогаш и СЛ имаа подбори квоти
МОменатлно ги разгледувам сиве шо ги имат и реално по мене Меридиан имат најдобра понуда и најобемна плус најбрзо вадат коеф за настани шо е играат многу подоцна значи која доба сме да му ебам матер ја требит додаток да чекам во 10 за останати спортови по другиве кладилници
СпортЛајф/2вин се сеа со иста понуда и коеф со Евротип ,Моцарт е очобол али имаат добри квоти во живо и понуда,Копачка врзи уш една сингл немојт ова утакмица![Повраќа :pov: :pov:](/styles/default/xenforo/emot/pov.gif)
За мене овие по нив Хоризонт и таа е покојна,па Депортиво,Џокер све се историја сеа шо е ова останато е далеку од тој квалитет на квоти шо беа тогаш и СЛ имаа подбори квоти
МОменатлно ги разгледувам сиве шо ги имат и реално по мене Меридиан имат најдобра понуда и најобемна плус најбрзо вадат коеф за настани шо е играат многу подоцна значи која доба сме да му ебам матер ја требит додаток да чекам во 10 за останати спортови по другиве кладилници
![Тапшање :tapp: :tapp:](/styles/default/xenforo/emot/tapp.gif)
СпортЛајф/2вин се сеа со иста понуда и коеф со Евротип ,Моцарт е очобол али имаат добри квоти во живо и понуда,Копачка врзи уш една сингл немојт ова утакмица
![Повраќа :pov: :pov:](/styles/default/xenforo/emot/pov.gif)