- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.199
Eве ти.Уште Јунајтед да ми ја даде 3+ и може раат да се дремнам, се друго боза си излезе![]()
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
Eве ти.Уште Јунајтед да ми ја даде 3+ и може раат да се дремнам, се друго боза си излезе![]()
Само мајсторот Стефан ја изигра Труро 2+ за неверојатни 1.16 квота. Секоја чест за мене, единствен што не фатив од цел свет.Какви резултати денес, сите фаворити добија полувреме крај. Не знам како денес не наместија една кладилниците да се спасат.![]()
Какви резултати денес, сите фаворити добија полувреме крај. Не знам како денес не наместија една кладилниците да се спасат.![]()
Само 7 утакмици ? Аматер, си требало да додадеш уште некоја утакмицаПрегледај го приврзокот 177250
Како не наместија, мртвиот слепец од судија им даде непостоечки пенал на ЦСКА, да им ја ебам неспособната мајка и на Бенфика, ги истурија, никако втор гол и на крај пресврт допуштија.
хехехе ок џаро.Само 7 утакмици ? Аматер, си требало да додадеш уште некоја утакмица
Абе 3.50 требаше за БарселонаЕдино Шиљо и Бенатија штрчат здраво у тимот, 1.50 е ебење у мозок со оглед на другите 9 кој се на терен, плус што и Барса не се бог и батина... и 1.70 нема вредност уопште... 2 можеби би било пореално.
Не бе јас сум аматер, ти си школа на џаро чим погодуваш по 7+ утакмици на тикетхехехе ок џаро.
Колку профитира од утакмицава на ваков поклон коефициент?Смешен бил коефициентот на Барса .
Оооооооокккк.
Дај скриншот бе пеер@Ставрогин Морам да те цитирам,едноставно е посилно од мене..ти пишав внимателно види го составот на Јувентус и самиот размислиси дали беше смешен коефициентот..во ваква ситуација каде Јувентус на Камп Ноу излегува со тракторите Бенатиа-Барзаљи назад,Стураро на средина и Де Шиљо десен бек не знам со кој памет очекувавте дека Јувентус можи да извлечи нерешено или победа против Меси-Суарез и Дембеле.....арен си беше коефициентот според околностите...катастрофална грешка на Кладилниците ќе беше да дадеа 1.90-2.0 коефициент..сепак Бонучи,Кедира,Алвеш,Киелини,Квадрадо и Манџукич фалеа од тој Јувентус што ја исплеска Барселона во март..а 6 играчи се повеќе од пола тим.
Види, јас имам едноставен начин на одредување на вредноста на еден натпревар. Пред да ги видам коефициентите на натпрварот поставувам мои коефициенти и потоа ги споредувам со дадените. Во случаи каде што има голема разлика, прво разгледувам да не сум направил некој голем превид и ако не, уплаќам. Јас и понатаму стојам на ставот дека коефициентот беше смешен, и имав уплатено контра. Јеби га, не можеш сите да ги погодиш.@Ставрогин Морам да те цитирам,едноставно е посилно од мене..ти пишав внимателно види го составот на Јувентус и самиот размислиси дали беше смешен коефициентот..во ваква ситуација каде Јувентус на Камп Ноу излегува со тракторите Бенатиа-Барзаљи назад,Стураро на средина и Де Шиљо десен бек не знам со кој памет очекувавте дека Јувентус можи да извлечи нерешено или победа против Меси-Суарез и Дембеле.....арен си беше коефициентот според околностите...катастрофална грешка на Кладилниците ќе беше да дадеа 1.90-2.0 коефициент..сепак Бонучи,Кедира,Алвеш,Киелини,Квадрадо и Манџукич фалеа од тој Јувентус што ја исплеска Барселона во март..а 6 играчи се повеќе од пола тим.
Се е ова ок, ама ако мислиш дека не вреди коефициентот не значи дека мораш контра да го уплатиш. Ете конкретно тебе 1.55 на Барса ти биле смешни вчера, ама кога знаеше дека нема да играат играчите што ги наброја Џони зошто си изиграл контра?Види, јас имам едноставен начин на одредување на вредноста на еден натпревар. Пред да ги видам коефициентите на натпрварот поставувам мои коефициенти и потоа ги споредувам со дадените. Во случаи каде што има голема разлика, прво разгледувам да не сум направил некој голем превид и ако не, уплаќам. Јас и понатаму стојам на ставот дека коефициентот беше смешен, и имав уплатено контра. Јеби га, не можеш сите да ги погодиш.
Не е така, бидејќи беше огромна разликата помеѓу проектираниот коефициент и дадениот. За мене контра од Барса вчера имаше голема вредност. Да беше коефициентот некаде 1.70 немаше да играм контра, бидејќи ќе ми немаше голема вредност.Се е ова ок, ама ако мислиш дека не вреди коефициентот не значи дека мораш контра да го уплатиш. Ете конкретно тебе 1.55 на Барса ти биле смешни вчера, ама кога знаеше дека нема да играат играчите што ги наброја Џони зошто си изиграл контра?Требало само да ја прескокнеш утакмицата и да се префрлиш на некоја друга.