Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
15 октомври 2014
Мислења
2.041
Поени од реакции
802
E bravo be ..poslednata da me butne pak ..Berwick gg3+ za 15k ..znaci gi vadam St.Albans za slepcite,imase pokacuvanje na koef za 3+ na net,i aj ja bataliv ..tolku li da se nema sreka ..na drugive tekmi,za 3min pagaat po 3 gola ..mame im ibam .da bog dade site do eden crknat ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
22 октомври 2011
Мислења
1.281
Поени од реакции
798
Исплакат ли Спорт лајф добитен тикет во исти ден?
Бидејки сите ми се од четири утакмици добитни да идам да исплатам ако исплакаат...

L.A

Член од
19 јануари 2014
Мислења
1.695
Поени од реакции
1.019
Исплакат ли Спорт лајф добитен тикет во исти ден?
Бидејки сите ми се од четири утакмици добитни да идам да исплатам ако исплакаат...
За 1 час.

Sent from my LG-D331 using Tapatalk

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.447
Поени од реакции
39.075
Еспањол - Осасуна - 1 ... 1.67
Како што реков , според мене 99 % е зицер ова. 2 порази у низа на Еспањол од кои еден од реал мадрид. Прекрасно делуваат на терен во последните 5-6 утакмици , на домашен терен победа немаат веќе скоро 3 недели , редно е. Осасуна е испадната екипа на 8 бода од сигурната зона , незнаат да сврзат 3 паса во нападот.

Баерн - Хамбург - 1 ... 1.18
Тие шо ја гледаа со Херта знаат колку ја посакуваа победата , имаат 2 нерешени во последните 3 утакмици и дефинитивно ќе тргнат на победа. 5-1 имат против Арсенал , тешко дека ќе чуваат играчи за во Лондон.

Бетис - Севиља - Х2 ... 1.28
Дерби Севилијано , тука секојпат има атрактивен фудбал и се игра за победа. За формите муабет да не се прави , Севилја оваа сезона го игра најдобриот фудбал во последните 5-6 сезони. Ова би го одиграл и чиста 2ка али не ми се ризикува со оглед на уплатата , затоа двојна шанса.

2.50 коеф , би го додал и Челзи али се мислам. Ќе видам до утре. :D
:oleee:

Не вредел Еспањол според коефициентот , не бил зицер. :pos::pos::pos: Ваква сигурна утакмица да има барем по една на викенд супер ќе биде. Буквално газење беше од прва до последна минута , Осасуна незнаеше да се состави. Пенал промашен , еден куп шанси , 2 пречки и пак им набутаа 3 гола.

Kajgana Shop

На врв Bottom