Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Па за дуплање бе друже, тој е мојот стил на игра.. Ти ги кажувам зицеритеМалку коефициент ми прават
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па за дуплање бе друже, тој е мојот стил на игра.. Ти ги кажувам зицеритеМалку коефициент ми прават
Goerges-Wickmayer 2:0
Kerber-Svitolina 2:0
Beck-Witthoeft 2:0
Мислења?
И мене најтешка ми е Кербер ама ке видимеКербер на муцки, може и да изгуби а не па 2-0
Staj go be Del potro 1,,43 od ekstra tip.. zasto pora 2:0 da igrasИ мене најтешка ми е Кербер ама ке видиме![]()
2.50 коеф , би го додал и Челзи али се мислам. Ќе видам до утре.![]()
kolku kje ti bide uplatata, ako ne e tajna ?
4 иљади ден најмалце.
Шо ќе играш од нба ? @memet122
Vo skopje nema najblisku do skopje e selo Jurumleri vo okolinata na skopje tamu posle trubarevo..[DOUBLEPOST=1487973329][/DOUBLEPOST]Tamu imasIma li u skopjevo evrotip?
Se naogaat negde ?
Ps..15dena nemam dobieno,mame im ibam ..se po gol i kos/poen ..i vecer ke me zaebat izgleda .gi cekam Liefering eden gol da klaj,i bilo koj gol kaj JongAjax,od 52min nejke da padne ..koja nesreka me prati..prvi 5min ponistija gol ..koga ne treba ..aj bar da si vleze nesto .
Sent from my iPhone using Tapatalk
На 7 март играат реванш не е оваа неделаБаерн - Хамбург - 1 ... 1.18
Тие шо ја гледаа со Херта знаат колку ја посакуваа победата , имаат 2 нерешени во последните 3 утакмици и дефинитивно ќе тргнат на победа. 5-1 имат против Арсенал , тешко дека ќе чуваат играчи за во Лондон.