Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Изгледа само јас ги изиграв Норвешка и Словенија, 2,35 коефициент. Лапај си :D

А, на НБА скршен денар не давам веќе. Дефинитивно најглупо кладење е кошарката, посебно НБА каде што се играат 82 натпревари само во регуларна сезона. Не се знае кој пие кој плаќа.
Пеликанс прима 143 поени од најмртвиот тим моментално - Бруклин, а следен натпревар ги тепаат актуелните шампиони и тоа без Ентони Дејвис. Ок.

Иначе колку и да сакам да гледам Рафа-Фед финале и без разлика на тоа колкави легенди се и двајцата, некако доста ми се потценети Раониќ и Стен. Мислам дека вреди да се изигра на нив (2,20 коеф.), се надевам дека грешам зошто стварно ми се гледа Рафа vs Фед.

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.395
Поени од реакции
1.955
Изгледа само јас ги изиграв Норвешка и Словенија, 2,35 коефициент. Лапај си :D

А, на НБА скршен денар не давам веќе. Дефинитивно најглупо кладење е кошарката, посебно НБА каде што се играат 82 натпревари само во регуларна сезона. Не се знае кој пие кој плаќа.
Пеликанс прима 143 поени од најмртвиот тим моментално - Бруклин, а следен натпревар ги тепаат актуелните шампиони и тоа без Ентони Дејвис. Ок.

Иначе колку и да сакам да гледам Рафа-Фед финале и без разлика на тоа колкави легенди се и двајцата, некако доста ми се потценети Раониќ и Стен. Мислам дека вреди да се изигра на нив (2,20 коеф.), се надевам дека грешам зошто стварно ми се гледа Рафа vs Фед.
Ako igrash timoj normalno deka kje pagjash[DOUBLEPOST=1485301897][/DOUBLEPOST]Lowry 24.5 OVER vo sportlife neigra leonard,odmaram vecer nisto neuplativ ama ako lowry vecer ne odi OVER neka se ebi,plus derozan out

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Серена има 1.63 коеф да победи, не верувам дека во последните 10 години некогаш имала волку висок коеф во било каков меч, Јохана Конта одигра 4-5 добри мечеви и ја дигнаа до небо, па докажани тенисерки и гренд слем шампионки како Шарапова, Азаренка никогаш немале волку мали коефициенти да ја победат Серена, не велам дека Серена сигурно ќе добие овде ама ако не се работи за некоја повреда бидејќи коефициентот оди нагоре за неа тогаш ова е огромно преценување на британката, па пред 5-6 месеци губеше од Севастова и Куцова
Конта игра феноменален тенис и тоа не од вчера, ниту од пред 1 недела. Годинава освои турнир без изгубен сет, а и до сега е без изгубен сет на АО. Квотата воопшто не е мала, меѓутоа е реална.
Јас искрено мислам дека Конта може до победа тука, има многу стабилен сервис и форхенд. Е сега и други фактори ќе играат улога против Серена, можеби и поголем стрес, доста е важен мечот итн, сепак Серена има повеќе искуство во вакви ситуации.
Немаат меѓусебен дуел што е голем минус за евентуална претстава како би изгледал мечот денес.

Член од
13 септември 2015
Мислења
1.064
Поени од реакции
2.571
Мајсторски ја фатив ПСЖ Х-2,Мароко 1,Ридинг 0-2 и ме еба ЦСКА крвта ја нив да им ја ебам,денес цел свет на Шпанија и Цска падна

Член од
16 април 2014
Мислења
7.393
Поени од реакции
11.872
Ako igrash timoj normalno deka kje pagjash[DOUBLEPOST=1485301897][/DOUBLEPOST]Lowry 24.5 OVER vo sportlife neigra leonard,odmaram vecer nisto neuplativ ama ako lowry vecer ne odi OVER neka se ebi,plus derozan out
aldridge 18.5+ е најдобриот тип за вечерва од кошаркарите.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.393
Поени од реакции
11.872
Aldrige na livce pojke nikogash razochara mnogu ova sezona,a evego lowry do poluvreme 20 kje chukni
Абе разочарал или не за оваа утакмица стрикно зборувам.
Еве го 14 поени на полувреме има , му фалат само 5 поени во второто.Нека влези + тој даа не изваде денов да не одиме дупка :D

Утре Реал гол да прими ми е ОЛ ИН

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
последните неколку денови играв 5 пати на по 100-200 евра уплата и сите пет пати бев добитен, вкупен ќар околу 500 евра, решив сите да ги изиграм на сингл на ракомет, и прво штом ја отворив од понудата за денес ми падна во очи Норвешка, исто и Словенија, си викам нема сигурно нафташите пак да ги тераат до медал, и почнав да читам анализи, мислења на форуми и сите предвидуваа дека се тешки мечевите и Норвешка-Данска и Словенија-Катар, ама скоро сите се сложуваа за еден друг наптревар, Шпанија-Хрватска, Хрватите биле во криза, ептен слаба игра на ова првенство, и си викам ај ставам сингл на Шпанија, и пази сега, Норвешка од прва до последна минута во водство, мечот решен уште на полувреме, Словенија во водство од прва до последна минута, исто така мечот решен на некои 20ина минути пред крај, а Шпанија, шта речи, ќе опишам само една ситуација од мечот која во голем дел го опишува целиот меч, на почетокот на второ полувреме на резултат 16-17 или 16-18 за Хрватска добија Хрватите исклучување, по изминување на две минутната казна резултатот беше 16-21 за Хрватска
Искрено брат сам си виновен,нема што да бараш да играш ракомет на толку пари..кога стигна една сила како Германија да изгубат од полупрофесионалци како Катар тогаш ништо да не те чуди..истиот тој Катар каде се мачеше да го победи Бахреин,изгуби убделиво од Шведска и исто така изгуби од Египет..ама важно Европскиот шампион Германија ја победи....доволно треба јасно да ти биди овој податок и то е то.

За мене ракометот е веќе ист гнасен,смрден и никаков спорт како кошарката и тенисот..тие спортој не постојат за мене..нека се гонат во пеколот

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
Таунс има 100 коша просек последните 7-8 утакмици, си вади 15 поени првите 2 четвртини, за второ полувреме ЕДЕН ЕБАН НАПАД да не играат преку него. Буквално си седе доле у корнер фудбалски кажано и воопшто не ни го планираат во нападот. Од 14 водство се спасија во последна секунда, бар да им го чукнаа СЕ ДА ИМ ЕБАМ.

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
Untitled.png

Ќе одеше ова на 1000 евра уплата ама ме збуни доста коефициентот, во понеделникот беше 1.50 за Серена, вчера се качи до 1.63, барав по интернет дали се работи за некоја повреда, за некој проблем што го има Серена и не успеав да најдам ништо, едноставно не ми се веруваше дека букмејкерите се толку луди да дадат вакви коефициенти на основа на тоа дека Конта е во форма и сеуште нема изгубено сет во 2017, тоа ти е исто како да земеш да играш Фифа на аматер, да победиш 10 меча, потоа да смениш на ворлд клас и да бидеш фаворит за победа на основа на тоа што си добил 10 меча на аматер, да бидеме реални, Серена е сепак посебна класа во женскиот тенис

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
За денес Реал Мадрид 2 во 2 и 3+...за инает дека имаат еден куп повредени и дека ги потценуваат за денешниот натпревар

G

Goldie

Гостин
Предлог за сингл-тип Цедевита - Алба Берлин 2 на 2.81

Далеку од тоа дека ќе биде лесна победа за Алба и дека е зицер ама сигурно вреди да се проба сингл ова, натпреваров е во најмала рака 50-50% според шансите
Пред 7-8 дена играа прв натпревар во Берлин и заврши +17 за Алба, сега се враќа Марко Томас кај Цедевита ама пак не заслужуваат да бидат толку големи фаворити
0/3 скор имаат и шансите за наредна фаза им се минимални така да незнам колку ќе се замараат кога за брзо време може и 4тото место во АБА да им биде загрозено..
Алба Берлин се солиден тим, имаат 12 победи на последните 13 натпревари во домашната лига - само од Бросе имаат изгубено

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
Пошто кртола не објавува тука повеќе а мене он ми беше инспирација да почнам да пратам како хоби КХЛ, одиме јако за денес :D :icon_lol::icon_lol:

Динамо-Уфа 1 @ 1.7
магнитогорск 5.5+ @2.05
Омск 2 @1.75
СКА 2и5+@1.8, 2и6+ 2.35.
Нижни 1и5+ @2.3, 1и6+@3.2

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
јас мислам дека вреди да се игра во петок на Норвешка, дефинитвно заслужуваат да играат финале, освен поразот од Франција се друго беше горе-доле мелење од нивна страна, нас не замажаа 10 разлика, Унгарците ги решија уште на полувреме, иако крајната разлика бешее само 3 гола сепак во мечот немаше ниту една секунда дилема кој ќе победи, Хрватите исто имаат само еден пораз од Германија, сега во четвртфинале ја добија Шпанија, ама сепак мислам дека шпанците одиграа ептен млитаво во тој меч, и во таа ситуација пак Хрватска висеше до последен момент, голем напредок има кај норвежаните, играат страшен ракомет, посебно во напад се многу моќни, имам некое чувство дека лесно ќе дојдат до победа во овој меч

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Da vidime shto ke zaebe denes, ke gi probam Juve, Leeds, Monako, Real, Celtic i Anderleht

Kajgana Shop

На врв Bottom