Кладилница (Генерална дискусија)

P

poker12345

Гостин
Норвешка :facepalm::facepalm::facepalm:
Ја избегнав за да ја ставам Шпанија, сега ако не победи Шпанија ќе се самоутепам со машинка за острење молив

Член од
5 април 2015
Мислења
163
Поени од реакции
46
sto mislite za ovie dva tipa za 500 dena da se stavet
bregot na slonova koska
waregem 1&3+
5 koeficient

Член од
16 април 2014
Мислења
7.393
Поени од реакции
11.872
Немој брегот, не верувам да тепа.
Наполи 1+пп 1+вп
Шпанија 1

newcastle

Shearer
Член од
23 декември 2014
Мислења
509
Поени од реакции
399
Можно ли е бе Цска губе од некој си Жалгирис цццц да не се врнат во Русија еден да не остане

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Која брука од екипа ЦСКА!!!! Оди убијте се бе слепци едни. 45 прво полувреме,29 второ. 13 поени последна четвртина ццц

74-73 74-79 .. Последните 3-4 акции жива мизерија,жива ми-зе-ри-ја.

Водеа 69-63..

Се спасувам со маѓарите +4,5,се враќаат од -10 на -3 и овие се испосраа.За малце ќе ги заборев,ама ете свртив страната и одма ги видов.:mad:

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.370
Поени од реакции
5.566
Пишав една од Супертип и ми вика таа не може таа, викам добро ајде ЦСКА стави ја па да ви ебам матер у пичка никад финале да.не видите више, овие па зелени мамицу им против Звезда врска немаа сега се погодија, а и слободните што ги шутираа ќа преокрет кај виде фаук да му ебам судија повеќе ток од Жалгирис направи

Член од
23 август 2010
Мислења
39.942
Поени од реакции
116.455
Јас поголема срамота од овој фудбал што се игра на мечот Зулте-Мускрон немам видено. Точно 0 шанси за гол, 0 акции, 0 СВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ. Кој има акаунт у живо нека си ја рокне под 1.5 на милијарда, и под 0.5 на 500 милиони.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.016
Поени од реакции
5.340
незнам зашто сите ги потценувате Хрватите. Многу подобро играат од шпанците на првенствово, Шпанија тешко на крај излезе со Бразил, а и квотата3.50 на хрватска вредеше да се проба.

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
последните неколку денови играв 5 пати на по 100-200 евра уплата и сите пет пати бев добитен, вкупен ќар околу 500 евра, решив сите да ги изиграм на сингл на ракомет, и прво штом ја отворив од понудата за денес ми падна во очи Норвешка, исто и Словенија, си викам нема сигурно нафташите пак да ги тераат до медал, и почнав да читам анализи, мислења на форуми и сите предвидуваа дека се тешки мечевите и Норвешка-Данска и Словенија-Катар, ама скоро сите се сложуваа за еден друг наптревар, Шпанија-Хрватска, Хрватите биле во криза, ептен слаба игра на ова првенство, и си викам ај ставам сингл на Шпанија, и пази сега, Норвешка од прва до последна минута во водство, мечот решен уште на полувреме, Словенија во водство од прва до последна минута, исто така мечот решен на некои 20ина минути пред крај, а Шпанија, шта речи, ќе опишам само една ситуација од мечот која во голем дел го опишува целиот меч, на почетокот на второ полувреме на резултат 16-17 или 16-18 за Хрватска добија Хрватите исклучување, по изминување на две минутната казна резултатот беше 16-21 за Хрватска

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
последните неколку денови играв 5 пати на по 100-200 евра уплата и сите пет пати бев добитен, вкупен ќар околу 500 евра, решив сите да ги изиграм на сингл на ракомет, и прво штом ја отворив од понудата за денес ми падна во очи Норвешка, исто и Словенија, си викам нема сигурно нафташите пак да ги тераат до медал, и почнав да читам анализи, мислења на форуми и сите предвидуваа дека се тешки мечевите и Норвешка-Данска и Словенија-Катар, ама скоро сите се сложуваа за еден друг наптревар, Шпанија-Хрватска, Хрватите биле во криза, ептен слаба игра на ова првенство, и си викам ај ставам сингл на Шпанија, и пази сега, Норвешка од прва до последна минута во водство, мечот решен уште на полувреме, Словенија во водство од прва до последна минута, исто така мечот решен на некои 20ина минути пред крај, а Шпанија, шта речи, ќе опишам само една ситуација од мечот која во голем дел го опишува целиот меч, на почетокот на второ полувреме на резултат 16-17 или 16-18 за Хрватска добија Хрватите исклучување, по изминување на две минутната казна резултатот беше 16-21 за Хрватска
Сите 500 на Шпанија ?

Јас што ако ги фатив Норвешка, Словенија и Франција кога исто глеам тука ЦСКА сигурна била и нив ги додадов и тоа е тоа. Од алчност тоа е, а и ракометиве беа доволно за уплатата.

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.370
Поени од реакции
5.566
Кога ви ги читам мислењата не ми се верува дека толку луѓе инало што верувале дека Шпанија лесно ќе добие...искрено не ни заслужувате да фатите со вакво типување

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
Серена има 1.63 коеф да победи, не верувам дека во последните 10 години некогаш имала волку висок коеф во било каков меч, Јохана Конта одигра 4-5 добри мечеви и ја дигнаа до небо, па докажани тенисерки и гренд слем шампионки како Шарапова, Азаренка никогаш немале волку мали коефициенти да ја победат Серена, не велам дека Серена сигурно ќе добие овде ама ако не се работи за некоја повреда бидејќи коефициентот оди нагоре за неа тогаш ова е огромно преценување на британката, па пред 5-6 месеци губеше од Севастова и Куцова

L

Löwe

Гостин
Ништо не зависи од Конта денес, апсолутно. Се зависи од Серена, впрочем како и на 99.9% од мечевите на кои игра Серена.

Kajgana Shop

На врв Bottom