B
Blade Torch
Гостин
Alaves 1X&2+
Izgleda i teo i nando igraat denesНекоја информација дали ќе игра Теодосиќ за ЦСКА пошто минатата недела имаше вест дека ќе се врател да игра дури в година, му требало одмор.
http://www.sportlife.com.mk/content/Documents/dodatok(4167).pdfAko mozi nekoj da postavi ponuda od sportlife igraci ..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Излезе инфо дека Руди Геј е аут за утакмицава што е голем минус за типов.Од мене за вечерва ви е
Cousins 28.5 - 1.9 коеф
Вечерва како директен чувар ќе го има Марк Гасол кој е одличен во дефанзива, во минатите натпревари против него никогаш ја нема префрлено оваа граница.
Мислам дека вечерва е доста изгледен тип, по кладилнициве варира границата 27.5 и 28.5, јас го одиграв на 28.5-
22 поени, си влезе и оваа 3/3.Од мене за вечерва ви е
Cousins 28.5 - 1.9 коеф
Вечерва како директен чувар ќе го има Марк Гасол кој е одличен во дефанзива, во минатите натпревари против него никогаш ја нема префрлено оваа граница.
Мислам дека вечерва е доста изгледен тип, по кладилнициве варира границата 27.5 и 28.5, јас го одиграв на 28.5-
Мислиме да си одбериш еден натпревар за кој имаш најмногу инфо и да го изиграш сингл.Челзи 2
Њукасл 2
Јунајтед 2
Атлетико 1
Шалке 1
Јуве 1
Што мислите?